Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 7 iul 2009 - Anul XIV, nr. 156 (4142)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Filmele "Transformers 2" şi "Epoca de gheaţă 3" împart prima poziţie a box office-ului nord-american

Filmele "Transformers: Răzbunarea celor învinşi" şi "Epoca de gheaţă 3: Apariţia dinozaurilor" împart prima poziţie a box office-ului nord-american, potrivit cifrelor provizorii comunicate duminică de compania specializată Exhibitor Relations, informează AFP.

Pentru primul lui weekend în sălile de cinematograf, filmul de animaţie "Epoca de gheaţă 3: Apariţia dinozaurilor" nu a reuşit să detroneze lungmetrajul SF-ul "Transformers: Răzbunarea celor învinşi", regizat de Michael Bay şi cu Shia LaBoeuf în rolul principal. Astfel, ambele lungmetraje au obţinut încasări de câte 42,5 milioane de dolari.

Cel de-al doilea film din seria "Transformers", lansat pe marile ecrane pe 24 iunie, a obţinut deja peste 293 de milioane de dolari din vânzarea biletelor în Statele Unite şi Canada, potrivit societăţii Exhibitor Relations.

Pe poziţia a treia în box office-ul nord-american s-a situat pelicula "Inamicii publici/ Public Enemies", în regia lui Michael Mann, cu Johnny Depp în rolul principal, care a obţinut încasări de 26,17 milioane de dolari de vineri până duminică.

Comedia romantică "Vrei să te însori cu mine?/ The Proposal", cu Sandra Bullock în rolul principal, s-a situat pe locul al patrulea, cu încasări de 12,78 milioane de dolari, fiind urmată în top de o altă comedie, "Marea mahmureală/ The Hangover", cu încasări de 10,41 milioane de dolari.

Filmul de animaţie "Deasupra tuturor/ Up", realizat de studiourile Pixar, a coborât două locuri, până pe poziţia a şasea, cu încasări de 6,58 milioane de dolari, în timp ce drama "Viaţa surorii mele/ My Sister\'s Keeper", cu Cameron Diaz, a ocupat poziţia a şaptea, cu încasări de 5,25 milioane de dolari.

Filmul de acţiune "123 S-a furat un tren/ The Taking of Pelham 1 2 3", cu Denzel Washington şi John Travolta, a coborât o poziţie, până pe locul al optulea, după ce a obţinut încasări de 2,5 milioane de dolari, şi este urmat, pe poziţia a noua, de comedia "Anul unu/ Year One", cu Jack Black, care a avut încasări de 2,1 milioane de dolari.

Comedia "O noapte la muzeu 2", cu Ben Stiller în rolul principal, încheie topul zece al filmelor cu cele mai mari încasări în America de Nord la sfârşitul săptămânii trecute, după ce a vândut bilete în valoare de 2,1 milioane de dolari.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Filmele "Transformers 2" şi "Epoca de gheaţă 3" împart prima poziţie a box office-ului nord-american.
 Vizualizări articol: 357 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Filmele "Transformers 2" şi "Epoca de gheaţă 3" împart prima poziţie a box office-ului nord-american0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei