Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 4 iul 2009 - Anul XIV, nr. 154 (4140)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Jennifer Aniston doreşte să îşi deschidă un restaurant

Actriţa americană Jennifer Aniston şi-a impresionat prietenii cu talentele ei culinare, iar aceştia o încurajează să îşi deschidă propriul ei restaurant, pentru ca tot mai multe persoane să beneficieze de pasiunea ei, informează femalefirst.co.uk.
"Jennifer este pasionată de gătit. Şi-a comandat recent o bucătărie complet utilată şi este foarte încântată de asta. Poate să gătească orice, de la mâncare mexicană până la cea italiană şi prăjituri. Foloseşte şi cărţi de bucate, dar preferă, de regulă, propriile ei reţete. Toată lumea îi spune că ar trebui să îşi deschidă propriul ei restaurant, iar ea a declarat că i-ar plăcea să facă asta", a declarat o sursă.
Dacă va face acest lucru, Jennifer Aniston nu va fi prima celebritate care deţine propriul restaurant.
În 2008, Eva Longoria a lansat Beso, un restaurant cu specific mexican, în Los Angeles, care a devenit rapid un mare succes, fiind frecventat de multe vedete, precum Victoria Beckham.
Jennifer Lopez a deschis restaurantul Madres, în California, în anul 2002, dar acesta şi-a închis porţile vara trecută.
Cântăreţul Justin Timberlake este proprietarul a două restaurante în New York: Southern Hospitality, care serveşte preparate specifice statului american Tennessee, unde artistul a copilărit, şi restaurantul Destino, cu specific italian. El a fost şi proprietarul barului Chi din Hollywood.
Morgan Freeman, Robert De Niro şi Nadine Coyle, din trupa Girls Aloud, sunt alte staruri care s-au aventurat în afacerile cu restaurante.
Jennifer Aniston a devenit celebră datorită rolului Rachel Green din serialul de televiziune "Prietenii tăi/ Friends", care i-a adus un premiu Emmy şi un Glob de Aur. Ea a mai jucat şi în comediile "Dumnezeu pentru o zi" (2003), "Rutina, bat-o vina" (1999), "Surpriză: Vine Polly!" (2004) şi "Despărţiţi, dar împreună" (2006). În ultimii ani, actriţa a avut o tentativă de a juca şi în alte genuri de filme, precum thriller-ul "Fără control" (2005), după care a revenit la stilul comediilor romantice, jucând în "Eu şi Marley" (2008) şi în "Despre bărbaţi şi nu numai..." (2009).

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Jennifer Aniston doreşte să îşi deschidă un restaurant.
 Vizualizări articol: 488 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Jennifer Aniston doreşte să îşi deschidă un restaurant0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei