Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 30 iun 2009 - Anul XIV, nr. 150 (4136)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Vila în care a murit Michael Jackson, inclusă într-un circuit turistic al tragediilor hollywoodiene

Vila în care a murit Michael Jackson a fost inclusă în "Tragical History Tour", un circuit care le propune turiştilor din Los Angeles vizitarea locurilor şi a reşedinţelor în care starurile şi-au dat ultima suflare, informează AFP.
Numele celebrului cântăreţ, decedat în noaptea de joi spre vineri, la vârsta de 50 de ani, în urma unui stop cardiac, se află pe buzele tuturor încă de la începutul turului, care durează patru ore. Turiştii sunt duşi, cu ajutorul microbuzelor, să vadă locurile tragice din istoria Hollywood-ului, pentru suma de 50 de dolari.
Pentru moment, ghidul acestui circuit evită fosta reşedinţă a starului american, care este înconjurată de jurnalişti, poliţie şi admiratorii acestuia.
Ei se opresc în faţa unei alte reşedinţe. "În această casă, locuită pe rând de Prince, Elton John şi Michael Jackson, soţii Menendez au fost asasinaţi de proprii lor fii, în 1989. Pentru bani, doar pentru bani!", a completat ghidul şi şoferul Richard Sebastian, care îşi conduce microbuzul pe străzile din Beverly Hills.
Vilele se succed printre palmieri, peluze proaspăt tunse şi maşini de lux parcate pe alei.
Eric şi Lyle, fiii lui Kitty şi José Menendez, un producător muzical, au fost condamnaţi la închisoare pe viaţă.
Richard Sebastian pune la dispoziţia turiştilor săi înregistrarea apelului telefonic de atunci la numărul de urgenţe 911, iar cei 11 pasageri din microbuz încep să exclame. "Vom include şi apelul la 911 din cazul lui Michael Jackson, imediat după ce vom obţine autorizaţia".
Televiziunile americane transmit fără încetare înregistrarea unui apel la 911 de la reşedinţa închiriată de Michael Jackson în Los Angeles, în timpul căreia se poate auzi cum persoana care a sunat spune că un bărbat - al cărui nume nu a fost menţionat - "nu mai respiră".
"Doamnelor şi domnilor, în dreapta dumneavoastră sunt vilele peste care s-a prăbuşit cu avionul miliardarul Howard Hughes, dar a reuşit să supravieţuiască în mod miraculos. Priviţi vila din stânga, pentru că dincolo de geamurile acestui salon a fost asasinat, în 1947, Bugsy Siegel, în timp ce îşi citea ziarul", a continuat acelaşi ghid. Bugsy Siegel era un mafiot american care a contribuit în special la dezvoltarea oraşului Las Vegas în deşertul Nevada.
Richard Sebastian are multe poveşti de spus, dar istoria Hollywood-ului, cu vedetele, reşedinţele luxoase şi dramele lui spectaculoase, se pretează la un circuit foarte lung.
Ghidul prezintă, de asemenea, turiştilor locul în care fiica actriţei Lana Turner l-a ucis cu lovituri de cuţit pe amantul mamei sale, Johnny Stampanato, locul în care Charles Manson i-a asasinat, cu sălbăticie, în 1969, prin intermediul membrilor sectei sale, pe Rosemary şi pe Leno LaBianca, la doar câteva ore după ce aceştia au masacrat mai multe victime, printre care şi Sharon Tate, soţia însărcinată a regizorului Roman Polanski.
"Acest gen de circuit ne permite să cunoaştem partea sumbră a vieţii starurilor", a declarat Alix MacCarty, o australiancă ce a mers în acest circuit însoţită de prietenul ei, Paul Wakeham. "Mi-a plăcut atunci când am trecut pe lângă Viper Room, clubul în care a murit actorul River Phoenix, în 1993, pentru că mi-am amintit de acest fapt, mama mea discuta despre aceste lucruri pe atunci", a spus aceasta. Actorul american River Phoenix a murit din cauza unei supradoze de heroină şi cocaină, la vârsta de 23 de ani.
După hotelul în care Janis Joplins a murit, din cauza unei supradoze de droguri, în 1970, ghidul îşi conduce turiştii prin faţa legendarelor studiouri ale Paramount, apoi urcă pe colinele unde sunt amplasate faimoasele litere care alcătuiesc cuvântul "Hollywood". "În 1932, actriţa Lilian Millicent Entwistle s-a sinucis, aruncându-se în gol, de pe vârful literei H", a comentat ghidul.
O altă pasageră, Janet Meeks, a adăugat: "Era mult mai amuzant în urmă cu 20 de ani, pentru că pe atunci parcurgeam acest traseu într-un dric".

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Vila în care a murit Michael Jackson, inclusă într-un circuit turistic al tragediilor hollywoodiene.
 Vizualizări articol: 746 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Vila în care a murit Michael Jackson, inclusă într-un circuit turistic al tragediilor hollywoodiene0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei