Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 30 iun 2009 - Anul XIV, nr. 150 (4136)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Fotografii ale copiilor lui Michael Jackson, publicate pentru prima oară în presă

Fotografii ale celor trei copii ai lui Michael Jackson, preluate din albumul de familie al cântăreţului american, au fost publicate pentru prima oară în presa internaţională, punând astfel capăt anilor în care starul a ţinut mass-media la distanţă de viaţa lui personală, relatează dailymail.co.uk.
După moartea starului, în noaptea de joi spre vineri, în urma unui stop cardiac, o serie de fotografii personale ale acestuia au fost postate online, oferindu-le cititorilor imagini extraordinare despre viaţa sa de familie.
Potrivit presei britanice, aceste fotografii îl prezintă pe Michael Jackson mult mai aproape de imaginea unui tată de familie fericit decât oricare dintre bizarele lui apariţii publice din ultimii ani.
În public, Michael Jackson a apărut purtând mască, într-un scaun cu rotile sau în pantaloni de pijama, arătând de fiecare dată excentric şi grotesc. Dacă cei trei copii ai săi erau alături de el, aceştia purtau de fiecare dată măşti sau voaluri peste chipurile lor.
În aceste fotografii, făcute în ultimii şase ani, Michael Jackson părea, însă, mult mai fericit, în spatele uşilor închise.
Într-una dintre fotografii, starul apare zâmbind, purtând un tricou roşu, având imprimată pe piept una dintre fotografiile sale legendare din anii 1980.
Această fotografie nu a fost datată, însă surse apropiate consideră că ea a fost făcută în urmă cu cinci ani, înainte ca starul să sufere de o anorexie severă.
Într-o altă colecţie de fotografii, Michael Jackson îi ţine în braţe, cu multă afecţiune, pe cei doi copii mai mari ai săi, Prince Michael Jr şi Paris, în prezent în vârstă de 12 ani, respectiv 11 ani, cu ocazia unei petreceri pentru copii, în 2003.
Într-o altă fotografie, Michael Jackson apare ca un tată de familie obişnuit, ţinând-o pe genunchi cu multă mândrie pe fiica sa Paris, care poartă o rochie de prinţesă.
Un alt instantaneu îl prezintă pe fiul său cel mare, Prince Michael, purtând un costum pe care este desenat un schelet şi având părul vopsit în nuanţe blonde.
Timp de mulţi ani, Michael Jackson i-a vopsit părul fiului său într-un blond foarte deschis, atrăgând astfel multe critici din partea presei internaţionale, care susţinea că starul american şi-a dus prea departe obsesia lui de a fi alb, prin alegerea acestui aspect arian pentru copiii săi.
Fotografii mai recente îi arată pe copiii lui Michael Jackson având culori ale părului mai închise, dar o piele foarte albă şi ochi albaştri, fapt foarte rar pentru urmaşii cuplurilor interrasiale (cei doi copii sunt născuţi de fosta soţie a lui Jackson, Debbie Rowe, n.r.). Culoarea albastră a ochilor lor a dat naştere speculaţiilor potrivit cărora Michael Jackson nu este tatăl adevărat al copiilor.
Cu ocazia aceleiaşi petreceri pentru copii, Michael Jackson şi copiii săi au făcut fotografii împreună cu familia Al şi Nancy Malnik, prieteni vechi ai starului american. Acest cuplu de milionari americani are tripleţi - Jarod, Spencer şi Nathan -, în prezent în vârstă de 11 ani. Michael Jackson este naşul lui Spencer, care în aceste fotografii apare alături de Paris.
Cu ocazia petrecerii organizate de cântăreţul american pentru prima zi de naştere a lui Prince Michael II, starul american apare alături de copiii săi şi de Jarod Malnik.
Cea mai recentă fotografie datează din urmă cu o lună şi îl prezintă pe Michael Jackson purtând un costum cu paiete, în stilul anilor 1970.
În altă fotografie, celebrul cântăreţ american apare la petrecerea unui prieten, purtând o imensă perucă afro, deşi artistul american era renumit pentru faptul că a folosit ani de zile diverse substanţe pentru a-şi întinde părul.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Fotografii ale copiilor lui Michael Jackson, publicate pentru prima oară în presă.
 Vizualizări articol: 543 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Fotografii ale copiilor lui Michael Jackson, publicate pentru prima oară în presă0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei