Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 30 iun 2009 - Anul XIV, nr. 150 (4136)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Fosta soţie a lui Michael Jackson, Debbie Rowe: Jackson nu era tatăl copiilor mei

Debbie Rowe, fosta soţie a lui Michael Jackson, cu care starul pop are doi copii - Prince Michael şi Paris -, susţine că aceştia au fost concepuţi prin inseminare artificială, fiind folosită sperma donată de un doctor care şi-a păstrat anonimatul, informează femalefirst.co.uk.
Debbie Rowe a născut doi copii în timpul mariajului de trei ani cu Michael Jackson, dar a renunţat la drepturile parentale în 2001, contra sumei de circa 5 milioane de euro. Ea a declanşat procedurile de recuperare a acestor drepturi în 2004, când starul pop a fost acuzat de abuz sexual asupra unui minor.
"Michael era divorţat, trist şi îşi dorea copii. Eu am fost cea care i-a spus «Îţi voi purta copiii». I-am oferit uterul meu, a fost un cadou. A fost un lucru pe care l-am făcut ca să îl fac fericit. Eu am fost doar purtătoare. Nu era sperma lui Michael. Am fost plătită pentru asta şi am trecut mai departe. Ştiu că nu îmi voi mai vedea copiii niciodată", a declarat Debbie Rowe.
Aceasta spune că Michael Jackson s-a despărţit de ea la scurt timp după naşterea dificilă a lui Paris, în urma căreia Rowe nu mai poate avea copii.
"Nu am fost niciodată o mamă bună, nu m-am simţit ataşată de ei. A fost mai bine că i-am lăsat lui decât să îi fi ţinut eu", a mai spus fosta soţie a starului.
Rowe, în vârstă de 50 de ani, care susţine că nu a întreţinut niciodată relaţii sexuale cu Jackson, pe parcursul relaţiei lor, a adăugat: "Vroia să ne prefacem că suntem o familie. Dar nu am trăit niciodată împreună, ca un cuplu. Nu am făcut sex niciodată".
Rowe lucra ca asistentă medicală pentru un dermatolog de la Hollywood când l-a cunoscut pe Jackson. După ce mariajul lui cu fiica lui Elvis Presley, Lisa Marie, s-a destrămat, în 1996, Debbie a încheiat o înţelegere cu cântăreţul pentru a-i oferi un copil. S-au căsătorit în Sydney, Australia, pe când Rowe era însărcinată în şase luni cu Prince Michael.
Relaţia lor s-a încheiat în anul de după ce a născut-o pe Paris, 1999.
În urma procesului de divorţ, Jackson a fost de acord să-i plătească lui Rowe 808.000 de euro pe an pentru primii trei ani de la divorţ şi 600.000 de euro anual pentru următorii şase ani. Rowe a mai primit o casă în Beverly Hills şi o maşină marca Ford Explorer din 1998. Ea a fost de acord să-şi viziteze copiii doar o dată la 45 de zile, conform deciziei judecătoreşti.
După ce a renunţat la drepturile parentale în 2001, Rowe a declanşat procedurile de recuperare a acestor drepturi în 2004, când starul pop a fost acuzat de abuz sexual asupra unui minor (de care a fost achitat ulterior, n.r.). Au urmat ani de dispute la tribunal, dar, în 2006, cei doi au ajuns la o înţelegere judiciară, ai cărei termeni nu au fost făcuţi publici. În urma înţelegerii dintre Rowe şi Jackson, copiii au rămas în custodia tatălui.
Cântăreţul american Michael Jackson a murit în noaptea de joi spre vineri, la vârsta de 50 de ani, după ce a suferit un stop cardiac, lăsând în urmă o carieră fabuloasă, marcată, însă, şi de scandaluri şi dezvăluiri despre stilul său de viaţă excentric.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Fosta soţie a lui Michael Jackson, Debbie Rowe: Jackson nu era tatăl copiilor mei.
 Vizualizări articol: 487 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 1 vot
Fosta soţie a lui Michael Jackson, Debbie Rowe: Jackson nu era tatăl copiilor mei3.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei