Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 30 iun 2009 - Anul XIV, nr. 150 (4136)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Ceremonia funerară a lui Michael Jackson ar putea avea o mai mare amploare decât cea a lui Elvis

Ceremonia funerară a lui Michael Jackson ar putea avea o mai mare amploare decât cea a lui Elvis Presley sau a prinţesei Diana, un milion de persoane fiind aşteptate să sosească în Los Angeles pentru a aduce un ultim omagiu regelui muzicii pop, informează Daily Mail.
Familia Jackson a spus că se gândeşte să organizeze o procesiune funerară privată, urmată de o ceremonie de rememorare publică ce ar urma să fie difuzată la nivel global.
Unul dintre oficialii poliţiei din Los Angeles a anunţat că instituţia se pregăteşte pentru a face faţă înmormântării lui Michael Jackson, în eventualitatea în care aceasta va fi transformată într-un eveniment de "proporţii istorice". "Vom colabora îndeaproape cu familia, din momentul în care vor decide unde va avea loc procesiunea funerară", a spus acesta.
La sfârşitul săptămânii trecute, membrii familiei starului s-au întâlnit pentru a discuta despre dorinţa artistului de a fi înmormântat la ferma Neverland. Domeniul, cândva spaţiul de evadare al artistului, a fost abandonat de acesta, după ce a fost acuzat de pedofilie, în 2005.
Presa internaţională a declarat în repetate ocazii că Jackson s-a confruntat cu probleme financiare în ultimii ani, iar starul muzicii pop a fost pe punctul de a-şi vinde celebra fermă Neverland la licitaţie, în mai 2008. Câteva luni mai târziu, în noiembrie, el a predat titlul de proprietate asupra fermei Neverland unei companii înfiinţate de el însuşi şi de firma care deţine o ipotecă de 24 de milioane de dolari asupra reşedinţei.
Foştii consilieri financiari ai starului au sfătuit familia Jackson să transforme ferma Neverland într-un echivalent al Graceland-ului lui Elvis Presley. În 1977, aproape 80.000 de fani s-au adunat la înmormântarea lui Elvis Presley, care a avut loc în Memphis.
Principalul obstacol în îndeplinirea dorinţei lui Michael Jackson ar putea fi lipsa aprobărilor din partea consiliului local, reprezentanţii instituţiei susţinând că infrastructura rutieră din Neverland nu ar putea susţine un trafic masiv.
Printre celebrităţile care îl vor conduce pe artist pe ultimul drum se numără Elizabeth Taylor, Paul McCartney, Liza Minnelli, Brooke Shields, Britney Spears, Justin Timberlake, Madonna şi fosta soţie a lui Michael Jackson, Lisa Marie Presley.
Ceremonia se va desfăşura conform ritualului funerar al "Martorilor lui Iehova", cult în care cântăreţul a fost crescut.
Cântăreţul american Michael Jackson a murit în noaptea de joi spre vineri, la vârsta de 50 de ani, după ce a suferit un stop cardiac, lăsând în urmă o carieră fabuloasă, marcată, însă, şi de scandaluri şi dezvăluiri despre stilul său de viaţă excentric.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ceremonia funerară a lui Michael Jackson ar putea avea o mai mare amploare decât cea a lui Elvis.
 Vizualizări articol: 380 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Ceremonia funerară a lui Michael Jackson ar putea avea o mai mare amploare decât cea a lui Elvis5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei