Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 29 iun 2009 - Anul XIV, nr. 149 (4135)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Adela Popescu, imaginea unei campanii împotriva cancerului de sân şi col uterin

Adela Popescu, protagonista serialelor "Îngeraşii" şi "Aniela" de la postul Acasă, va fi imaginea unei campanii umanitare împotriva cancerului de sân şi col uterin, demarată de Fundaţia "Renaşterea", informează un comunicat.
Campania se intitulează "Partener pentru Sănătatea Femeii" şi promovează lupta împotriva cancerului de sân şi de col uterin.
"Ştiu ce înseamnă să aştepţi un răspuns, să tremuri şi apoi să răsufli uşurată. Sunt şi femei pentru care răspunsul a fost unul pozitiv, care au aflat că sunt bolnave şi care au luptat împotriva cancerului. Majoritatea au reuşit pentru că l-au depistat la timp şi pentru că, mai departe, au ales să nu fie doborâte psihic de această grea încercare", a declarat vedeta Acasă, care a acceptat să fie imaginea acestei campanii umanitare.
Prima companie care s-a alăturat demersului Fundaţiei "Renaşterea" este I.D Sarrieri, firmă care va lansa o colecţie de lenjerie intimă dedicată colectării de fonduri. Astfel, un procent din banii adunaţi din comercializarea produselor va fi donat Fundaţiei "Renaşterea".
Pentru actriţa care va interpreta rolul Anielei Elefterios în primul serial românesc de epocă, "Aniela", o producţie ce va fi difuzată din toamnă la postul Acasă, implicarea într-o astfel de campanie este o premieră.
"Este prima dată când mă implic într-o astfel de campanie şi o fac din toată inima. Cred că trebuie să tragem un semnal de alarmă în lupta împotriva cancerului de sân şi de col uterin şi cred că fiecare femeie trebuie să-şi facă un test Papanicolau şi unul HPV cel puţin o dată pe an şi, dacă verdictul medicului este unul nefericit, femeile trebuie să găsească forţa să lupte împotriva acestei boli care poate fi învinsă", a adăugat actriţa.
În numărul dublu iulie-august al revistei "The One", Adela Popescu va apărea într-un pictorial îmbrăcată în piese de lenjerie intimă marca I.D Sarrieri, create special pentru această campanie.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Adela Popescu, imaginea unei campanii împotriva cancerului de sân şi col uterin.
 Vizualizări articol: 490 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Adela Popescu, imaginea unei campanii împotriva cancerului de sân şi col uterin5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei