Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 27 iun 2009 - Anul XIV, nr. 148 (4134)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Farrah Fawcett n-a mai apucat să se mărite cu Ryan O'Neal

Actriţa americană Farrah Fawcett, fostul star din serialul de televiziune "Îngerii lui Charlie", difuzat în anii \'70, care suferea de cancer la colon, a încetat din viaţă la vârsta de 62 de ani, a anunţat, joi, presa americană, citată de AFP.
Actriţa a murit într-un spital din Los Angeles, înconjurată de familie şi prieteni, în jurul orei 16.30 GMT (19.30 - ora României), după trei ani de luptă împotriva cancerului la colon.
Anterior, canalul de televiziune ABC anunţase că actriţa se află în stare critică. "Nu sunt sigură că va reuşi să treacă peste această zi", declarase jurnalista Barbara Walters.
Printre persoanele aflate alături de Farrah Fawcett în ultimele clipe ale vieţii se afla şi prietenul său, actorul Ryan O\'Neal, cu care a avut o relaţie de peste 27 de ani. Ei au avut un copil, însă niciodată nu s-au căsătorit. "Tot ceea ce vrea el este să fie alături de ea", a declarat Walters, referindu-se la Ryan O\'Neal.
ABC anunţase luni că actorul american voia să se căsătorească cu Farrah Fawcett. "Am cerut-o în căsătorie şi a acceptat", a afirmat actorul de 68 de ani.
Farrah Fawcett a fost diagnosticată cu cancer la colon în septembrie 2006. Patru luni mai târziu a declarat că s-a însănătoşit, dar boala a revenit în mai 2007.
Farrah Fawcett, originară din statul american Texas, şi-a câştigat celebritatea ca fotomodel, după ce a pozat în costum de baie pentru un afiş, în 1970, fiind ulterior distribuită în serialul de televiziune "Îngerii lui Charlie", realizat de regretatul producător Aaron Spelling. Ea a interpretat personajul Jill Munroe, o detectivă sub acoperire, extrem de atrăgătoare, bronzată, blondă şi cu o coafură ciufulită.
Farrah Fawcett şi-a dat demisia după sfârşitul primului sezon al serialului, dar acest rol a transformat-o într-un adevărat star la Hollywood.
Farrah Fawcett a fost nominalizată la premiile Emmy pentru rolul unei victime a violenţei domestice din filmul "The Burning Bed/ Flăcările urii" (1984) şi pentru interpretările sale din drama "Small Sacrifices/ Sacrificii mărunte" (1989) şi serialul "The Guardian/ Îngerul păzitor" (2001).

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Farrah Fawcett n-a mai apucat să se mărite cu Ryan O\'Neal.
 Vizualizări articol: 927 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Farrah Fawcett n-a mai apucat să se mărite cu Ryan O\'Neal0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei