Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 24 iun 2009 - Anul XIV, nr. 145 (4131)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Actriţa Farrah Fawcett, bolnavă de cancer, se va căsători cu partenerul său, Ryan O'Neal

Actorul american Ryan O\'Neal a declarat că Farrah Fawcett, partenera sa de viaţă de foarte mulţi ani, a acceptat în cele din urmă să îi devină soţie, chiar dacă ştie că va muri curând, după o luptă lungă şi grea cu cancerul la colon, informează Reuters.
"I-am cerut din nou să se căsătorească cu mine şi de această dată a acceptat", i-a mărturisit Ryan O\'Neal celebrei Barbara Walters, într-un interviu acordat în emisiunea "20/20" de pe postul american ABC, ce va fi difuzată vineri.
Cu această ocazie, Ryan O\'Neal a declarat că Sarah Fawcett, în vârstă de 62 de ani, fostul star din serialul de televiziune "Îngerii lui Charlie", difuzat în anii \'70, "luptă pentru supravieţuire", după ce a fost diagnosticată cu cancer la colon în 2006. Boala s-a răspândit ulterior şi la ficat.
Ryan O\'Neal, în vârstă de 68 de ani, partenerul de viaţă al actriţei încă din anii \'80, i-a spus Barbarei Walters că Farrah Fawcett "luptă pentru viaţa ei" şi că "se vor căsători cu siguranţă".
"O vom face, imediat ce va putea să spună «da»... poate că va fi suficient doar să încline capul în semn de confirmare", a declarat O\'Neal.
Ryan O\'Neal s-a aflat în atenţia publicului după ce starea de sănătate a partenerei sale de viaţă s-a deteriorat. Farrah Fawcett a făcut publică lupta ei din ultimii doi ani şi jumătate cu cancerul la colon, relatând această experienţă traumatizantă într-un documentar filmat de ea însăşi, intitulat "Farrah\'s Story", ce a fost difuzat în luna mai pe postul tv american NBC.
Ryan O\'Neal i-a mărturisit Barbarei Walters că, în trecut, obişnuia să o ceară în căsătorie pe Farrah Fawcett "tot timpul" şi că acest "obicei" al său a devenit, cu timpul, un fel de glumă între ei doi. Dar, de această dată, promisiunea actriţei a fost reală - "Vă promit, o vom face", a declarat Ryan O\'Neal.
Cei doi actori au un fiu, Redmon O\'Neal, care a fost prezentat în documentarul-jurnal realizat de Farrah Fawcett venind să îşi viziteze mama, după ce a fost eliberat din închisoare, unde fusese reţinut pentru deţinere de metamfetamine.
Farrah Fawcett a fost diagnosticată cu cancer la colon în septembrie 2006. Patru luni mai târziu a declarat că s-a însănătoşit, dar boala a revenit în mai 2007.
Potrivit Radaronline, Farrah Fawcett s-a deplasat recent în Germania, unde a urmat un tratament experimental cu celule suşă, fiind ulterior internată într-un spital din Los Angeles.
Farrah Fawcett, originară din statul american Texas, şi-a câştigat celebritatea ca fotomodel, după ce a pozat în costum de baie pentru un afiş, în 1970, fiind ulterior distribuită în serialul de televiziune "Îngerii lui Charlie", realizat de regretatul producător Aaron Spelling. Ea a interpretat personajul Jill Munroe, o detectivă sub acoperire, extrem de atrăgătoare, bronzată, blondă şi cu o coafură ciufulită.
Farrah Fawcett şi-a dat demisia după sfârşitul primului sezon al serialului, dar acest rol a transformat-o într-un adevărat star la Hollywood.
Farrah Fawcett a fost nominalizată la premiile Emmy pentru rolul unei victime a violenţei domestice din filmul "The Burning Bed/ Flăcările urii" (1984) şi pentru interpretările sale din drama "Small Sacrifices/ Sacrificii mărunte" (1989) şi serialul "The Guardian/ Îngerul păzitor" (2001).
Actorul Ryan O\'Neal, celebru pentru rolurile din filmele "Barry Lyndon", de Stanley Kubrick, şi "Love Story", care i-a adus o nominalizare la premiul Oscar, în 1971, a fost la rândul lui condamnat, în ianuarie, fiind obligat să urmeze un program de dezintoxicare, care va dura 18 luni. Poliţia americană a găsit droguri în camera actorului, în timpul unei percheziţii din septembrie 2008.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Actriţa Farrah Fawcett, bolnavă de cancer, se va căsători cu partenerul său, Ryan O\'Neal.
 Vizualizări articol: 387 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Actriţa Farrah Fawcett, bolnavă de cancer, se va căsători cu partenerul său, Ryan O\'Neal0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei