Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 19 iun 2009 - Anul XIV, nr. 141 (4127)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Tom Cruise, într-o nouă "Misiune: Imposibilă"

Actorul american Tom Cruise şi regizorul J.J. Abrams vor colabora din nou, urmând să coproducă al patrulea film din seria "Misiune: Imposibilă", ce ar putea fi lansat în anul 2011, informează Reuters.
J.J. Abrams a fost regizorul celei de-a treia părţi a acestei francize, produsă de studiourile Paramount, cu Tom Cruise în rolul principal, film care a obţinut încasări de 395 de milioane de dolari în vara lui 2006.
Cu toate acestea, viitorul francizei devenise incert, cel puţin în ceea ce privea participarea lui Tom Cruise, după ce Sumner Redstone, preşedinte şi acţionar principal Viacom (ce deţine studiourile Paramount), a decis să pună capăt relaţiei îndelungate pe care Paramount o avea cu starul american, la numai trei luni după lansarea filmului "Misiune: Imposibilă III".
Din punctul de vedere al încasărilor, "Misiune: Imposibilă III" a fost o dezamăgire, în comparaţie cu al doilea film al acestei francize, care a obţinut 545 de milioane de dolari, şi faţă de filmul original, ce a avut încasări de 452 de milioane de dolari.
J.J. Abrams a readus la viaţă, de curând, o altă franciză, pe care toată lumea o credea pierdută - "Star Trek" -, alegând să realizeze un film despre începuturile seriei şi folosind o serie de actori tineri şi relativ necunoscuţi. Filmul pe care l-a regizat, "Star Trek: Un nou început", lansat în urmă cu şase săptămâni, a obţinut deja încasări de 335 de milioane de dolari pe plan mondial.
Nu se ştie deocamdată dacă J.J. Abrams va regiza al patrulea film din seria "Misiune: Imposibilă" şi, pentru moment, producătorii nu au niciun scenarist.
La începutul lui 2009, Tom Cruise şi-a lansat pe marile ecrane filmul "Operaţiunea Valkyrie". El traversează în prezent o perioadă extrem de prolifică din punct de vedere profesional, fiind anunţat în distribuţia mai multor filme - "The Tourist", "Sleeper" şi "The Monster of Florence" - a căror lansare este prevăzută pentru 2009.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tom Cruise, într-o nouă "Misiune: Imposibilă".
 Vizualizări articol: 353 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tom Cruise, într-o nouă "Misiune: Imposibilă"0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei