Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 16 iun 2009 - Anul XIV, nr. 138 (4124)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Lady Gaga îşi vopseşte părul blond pentru a nu fi confundată cu Amy Winehouse

Starul pop Lady Gaga a declarat că îşi vopseşte părul blond pentru a evita să fie confundată cu cântăreaţa britanică Amy Winehouse, informează cotidianul britanic The Sun.
Interpreta hitului "Poker Face", în vârstă de 23 de ani, a fost şocată când, odată, un ziarist i-a luat un interviu în care, timp de cinci minute, a vorbit cu ea crezând că ar fi turbulenta artistă brunetă.
"Amy este foarte tare, dar eu vreau să fiu recunoscută pentru propriul meu look", a mai spus artista new-yorkeză de origine italiană, pe numele său adevărat Stefani Joanne Angelina Germanotta.
Lady Gaga şi-a lansat albumul de debut, intitulat "The Fame", în 2008, însă nu a avut un mare impact asupra pieţei muzicale internaţionale. Dar primele două discuri single - "Just Dance" şi "Poker Face" - au obţinut poziţii fruntaşe în clasamente. Lady Gaga a primit o nominalizare la cea mai recentă ediţie a premiilor Grammy, la categoria "cea mai bună înregistrare dance".
Amy Winehouse este o cântăreaţă britanică ce a devenit celebră în 2007, graţie albumului "Back to Black", bine primit de public şi lăudat de critici. Faimoasa cântăreaţă a câştigat cinci premii Grammy în 2008. Însă în ultimii doi ani, Winehouse a constituit unul dintre subiectele preferate ale tabloidelor britanice, mai mult pentru scandalurile provocate decât pentru muzica sa. Cântăreaţa cu o voce excepţională este cunoscută pentru problemele sale legate de consumul de droguri, alcool, tendinţa de automutilare, anorexie şi bulimie. Amy Winehouse a efectuat câteva cure scurte de dezintoxicare, de doar câteva zile, în august, septembrie şi noiembrie 2007, precum şi în 2008.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Lady Gaga îşi vopseşte părul blond pentru a nu fi confundată cu Amy Winehouse.
 Vizualizări articol: 374 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Lady Gaga îşi vopseşte părul blond pentru a nu fi confundată cu Amy Winehouse5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei