Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 13 iun 2009 - Anul XIV, nr. 136 (4122)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

David Carradine nu s-a sinucis

Actorul american David Carradine nu s-a sinucis, dar cauza morţii sale rămâne în continuare neidentificată, potrivit medicului legist angajat de familia actorului, informează people.com.
"Autopsia efectuată şi dovezile găsite până în prezent demonstrează faptul că moartea lui David Carradine nu a fost rezultatul unei sinucideri", a explicat Michael Baden, medicul legist angajat de familia actorului american. "În orice caz, pentru a identifica exact cauza decesului, trebuie să aşteptăm să ne parvină informaţii suplimentare din Thailanda, precum probele găsite la faţa locului şi raportul toxicologic complet al laboratorului criminalistic, care este alcătuit chiar în aceste zile", a adăugat medicul american.
Deşi poliţia thailandeză a declarat iniţial că renumitul actor s-a sinucis, presa din această ţară a publicat în scurt timp detalii despre felul în care cadavrul a fost descoperit. O cameristă a descoperit cadavrul actorului David Carradine spânzurat în dulapul din camera sa din hotelul Swissotel Nai Lert Park din Bangkok. Actorul avea câteva frânghii legate în jurul încheieturilor, gâtului şi organelor genitale. Înainte de publicarea rezultatelor testelor toxicologice, media thailandeză a indicat sinuciderea sau autoasfixierea erotică accidentală, drept posibile cauze ale decesului.
Citând inadvertenţele rapoartelor despre circumstanţele morţii fratelui său, Keith Carradine a cerut ajutorul FBI în urmă cu o săptămână, pentru a afla dacă în această tragedie a mai fost implicată şi o altă persoană.
Bruce Carradine, celălalt frate al actorului decedat, a declarat pentru revista People: "Într-un fel, sunt bucuros să aflu că David (Davide Carradine - n.r.) nu s-a sinucis. Avea atât de multe lucruri pentru care să trăiască".
Joi, fraţii starului din filmul "Kill Bill", Keith şi Robert Carradine, au mulţumit fanilor pentru sprijinul lor şi le-au cerut totodată să respecte intimitatea familiei, până când fratele lor vitreg va fi înmormântat şi până când poliţia va analiza toate probele pentru a înţelege mai bine circumstanţele acestui deces.
Potrivit unei surse, funeraliile vor avea loc sâmbătă, în California.
David Carradine făcea parte dintr-o venerabilă familie de artişti de la Hollywood, care îi include şi pe tatăl său, actorul John Carradine, şi pe fratele său, Keith Carradine.
Actorul a fost nominalizat de patru ori la premiile Globul de Aur şi o dată la premiile Emmy şi a câştigat un premiu National Board of Review. De asemenea, el a primit şi premiul publicului în cadrul secţiunii Quinzaine des Realisateurs a Festivalului de Film de la Cannes, pentru rolul său din filmul "Americana" (1983).
David Caradine a mai jucat în filme precum "Crank: Tensiune maximă" (2009), "Kill Bill: Volumul 2" (2004), "Kill Bill: Volumul 1" (2003), "În captivitate" (2001), "Lumina blândă a dimineţii" (2000), "Piraţii Paradisului" (1998), "Furia" (1997), "Kung Fu - Legenda continuă" (1993), "Pasărea pe sârmă" (1990), "Behind Enemy Lines" (1986), "Kung Fu: The Movie / Arta simţurilor" (1986), "Lupul singuratic" (1983), "Gauguin, salbaticul" (1980), "Crimele din Mica Italie" (1973), "Kung Fu" (1972).
De asemenea, Carradine a avut ca pasiune muzica, el înregistrând, de-a lungul carierei sale, peste 60 de piese aparţinând unor genuri muzicale diferite.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului David Carradine nu s-a sinucis .
 Vizualizări articol: 417 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
David Carradine nu s-a sinucis0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei