Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 12 iun 2009 - Anul XIV, nr. 135 (4121)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Membrii trupei Kraftwerk vor să descopere bucătăria tradiţională şi viaţa de noapte din Bucureşti

Membrii trupei Kraftwerk, care concertează vineri, la Sala Palatului din Capitală, vor ca la prima lor vizită în România să descopere viaţa de noapte a Bucureştiului, să ia contact cu mediul cultural şi să deguste specialităţile culinare tradiţionale, informează organizatorii evenimentului, Emagic.
Membrii Kraftwerk vor avea la dispoziţie tot weekendul pentru a lua pulsul vieţii de noapte din cluburile de muzică electronică din Capitală. Deşi au recunoscut că nu ştiu prea multe lucruri despre România, membrii trupei germane s-au declarat deosebit de încântaţi de oportunitatea de a o descoperi pe parcursul acestei vizite. Show-ul de vineri este primul concert susţinut de Kraftwerk în România, după aproape patru decenii de carieră. Formaţia a pregătit pentru spectatori experienţă multimedia inedită, amplificată de 50.000 de waţi.
În ceea ce priveşte solicitările culinare ale trupei şi echipei, acestea nu sunt printre cele mai extravagante: covrigi, alune, legume, fructe, preparate vegetariene şi - foarte important - cât mai multe deserturi. De asemenea, membrii formaţiei vor să încerce şi specialităţi culinare româneşti, atât timp cât nu sunt însă "prea exotice" sau prea grele, artişti germani fiind renumiţi pentru stilul de viaţă sănătos pe care l-au adoptat.
Accesul publicului la concertul de la Sala Palatului se va face începând cu ora 19.00, iar show-ul va fi deschis cu un party 3D Disco, de la ora 19.30, membrii Kraftwerk urmând să urce pe scenă în jurul orei 21.00.
Biletele pentru acest eveniment costă 100, 150, 220, 300 sau 500 lei, în funcţie de poziţia ocupată în sală, şi pot fi găsite în reţeaua magazinelor Diverta, urmând ca în seara spectacolului acestea să poată fi achiziţionate şi de la casa de bilete a Sălii Palatului, în limita disponibilităţii.
Văzut ca un adevărat grup avangardă la vremea apariţiei pe scena internaţională, Kraftwerk a adus o majoră contribuţie la dezvoltarea muzicii electronice, devenind principalul punct de referinţă pentru numeroase tinere trupe ce le-au urmat. Ceea ce Kraftwerk a creat la început - un sound revoluţionar, combinat cu secţiuni ritmice şi melodii sintetizate, toate aranjate în general într-un stil clasic acompaniat de versuri simple - a devenit mai târziu cunoscut ca synthpop, electro, techno, house şi IDM (intelligent dance music), trupa generând astfel un impact masiv asupra tuturor genurilor muzicii populare moderne.
Florian Schneider şi Ralf Hutter au pus bazele Kraftwerk în 1970, urmând ca mai târziu celor doi să li se alăture Wolfgang Flur şi Karl Bartos. Componenţa trupei a mai suferit schimbări de-a lungul timpului, în formula actuală fiind formată din Ralf Hutter (voce, clape, sintetizatoare, producător, "lider de trupă"), Fritz Hilpert, din 1987 (percuţii, sintetizatoare, inginer de sunet), Henning Schmitz, din 1992 (sunete de bass, sintetizatoare, clape înalte) şi Stefan Pfaffe, din 2008 (operator video).
Timp de aproape 40 de ani, Kraftwerk a fost constant în atenţia fanilor, piese precum "Tour de France", "The Robots", "Radioactivity", "Neon Lights", "Autobahn" sau "The Model" fiind considerate veritabile imnuri ale muzicii electronice. Lansând de-a lungul carierei 12 albume de studio, trei materiale live, peste 10 compilaţii, 25 de single-uri şi o videografie de aproape 20 de titluri, formaţia Kraftwerk este astăzi văzută ca o adevărată legendă a muzicii electronice.
Pe lângă inovaţiile muzicale, Kraftwerk a investit constant şi în repezentaţiile live: proiecţii gigantice, roboţi şi imagini holografice impresionante, toate într-un fascinant mix de sunet, imagine şi culoare ce transformă un simplu concert într-o experienţă multimedia senzaţională.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Membrii trupei Kraftwerk vor să descopere bucătăria tradiţională şi viaţa de noapte din Bucureşti.
 Vizualizări articol: 483 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Membrii trupei Kraftwerk vor să descopere bucătăria tradiţională şi viaţa de noapte din Bucureşti0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei