Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 12 iun 2009 - Anul XIV, nr. 135 (4121)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Cameron Diaz colecţionează buchete de mireasă

Actriţa americană Cameron Diaz a declarat pentru ediţia britanică a revistei OK! că, deşi nu-şi doreşte să se căsătorească, ea colecţionează buchetele de mireasă pe care le prinde la nunţi, informează femalefirst.co.uk.
Starul filmului "Viaţa surorii mele/ My Sister\'s Keeper" a declarat că nu-şi doreşte deloc să se mărite, însă întotdeauna se asigură că prinde buchetul de mireasă, lucru care, potrivit tradiţiei, înseamnă că se va căsători curând.
"Mi-e frică de angajamente! Este vorba de a fi într-o poziţie potrivită, în momentul potrivit, în locul potrivit. Nu vreau să mă mărit. Vreau doar să prind buchete - am o colecţie întreagă", a declarat Diaz pentu revista OK!.
Actriţa în vârstă de 36 de ani - care are la activ relaţii cu o serie de bărbaţi chipeşi precum Justin Timberlake, Paul Sculfor, Matt Dillon şi Jared Leto - a mai spus că îi place ideea de a îmbătrâni.
Ea a adăugat pentru revista OK!: "Când aveam 20 de ani, abia aşteptam să ajung la 30 - şi aveam dreptate. Te cunoşti mai bine, ai mai multă experienţă şi, dacă te porţi într-un anume fel, ştii ce va urma. Ai mai multă putere de a nu da curs unui impuls de a acţiona într-un anume fel, pentru că ştii ce va urma".
Cameron Diaz este una dintre actriţele cel mai bine plătite la Hollywood. Ea este cunoscută publicului din producţii precum "Îngerii lui Charlie", "Mary cea cu vino-ncoace", "Shrek", "Vanilla Sky - Deschide ochii".
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cameron Diaz colecţionează buchete de mireasă.
 Vizualizări articol: 687 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cameron Diaz colecţionează buchete de mireasă0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei