Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 20 mar 2009 - Anul XIV, nr. 65 (4051)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Justin Timberlake va lansa un brand nou de tequila

Cântăreţul pop american Justin Timberlake îşi extinde portofoliul de afaceri şi va lansa un brand nou de tequila, denumit "901", informează people.com.

Atent pregătit în ultimii doi ani, noul brand de băutură va fi lansat pe piaţă la începutul lunii mai şi va putea fi achiziţionat, pentru început, din magazinele din New York, Los Angeles, Las Vegas şi St. Louis.

Cu această ocazie, celebrul cântăreţ american a explicat şi motivul care a stat în spatele alegerii unui nume numeric pentru acest produs: "901 este acel moment când seara ta se încheie, dar noaptea ta abia începe".

Purtătorul de cuvânt al artistului a declarat că 901 reprezintă şi "o subtilă referire la oraşul lui natal", referindu-se la codul poştal al oraşului Memphis, unde Justin Timberlake a copilărit.

Noul brand de alcool reprezintă cea mai recentă achiziţie pe care Justin Timberlake o face în domeniul afacerilor, domeniu în care deţine deja linia de îmbrăcăminte William Rast, casa de discuri Tennman şi este proprietarul a două restaurante: Destino şi Southern Hospitality.

Justin Timberlake este un cântăreţ american de muzică pop, compozitor, producător, dansator şi actor. Timberlake a devenit celebru ca membru fondator al formaţiei \'N Sync, a cărei lansare a fost finanţată de către Lou Pearlman. Este câştigător a şase premii Grammy şi al unui premiu Emmy. În 2002 a lansat primul album solo, "Justified", care s-a vândut în peste 7 milioane de exemplare în întreaga lume.

Al doilea album al lui Timberlake se intitulează "FutureSex/LoveSounds", fiind lansat în 2006. Trei single-uri extrase de pe acesta s-au clasat pe prima poziţie în SUA: "SexyBack", "My Love" şi "What Goes Around... Comes Around". Alte trei melodii au ajuns în top 20 sunt "Summer Love", "Love Stoned" şi "Until the End of Time". Până în ianuarie 2008, "FutureSex/LoveSounds" s-a comercializat în peste 8 milioane de exemplare. Cu primele două albume solo, Timberlake a vândut peste 18 milioane de exemplare în toată lumea, iar alături de \'N Sync - 50 de milioane de unităţi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Justin Timberlake va lansa un brand nou de tequila.
 Vizualizări articol: 391 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Justin Timberlake va lansa un brand nou de tequila0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei