Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 23 feb 2009 - Anul XIV, nr. 43 (4029)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9751 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5879 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Nicoleta Luciu şi-a botezat băiatul, sâmbătă

Nicoleta Luciu, interpreta Rozei din telenovela "Regina", difuzată de Acasă, şi-a botezat băiatul, sâmbătă, la Mănăstirea Sfânta Fecioară Maria din Şumuleu, Miercurea Ciuc, informează postul de televiziune.

Nicoleta Luciu şi iubitul ei, Zsolt Csergo, au plănuit botezul în cele mai mici detalii: au angajat o firmă specială să se ocupe de decorarea locaţiei, de prepararea delicateselor culinare, au ales cele mai reuşite haine de bebeluş pentru micuţul Zsolt şi au invitat prieteni din toate colţurile lumii să le fie alături la unul dintre cele mai importante momente din viaţa lor.

Zsolt Jr. a fost botezat în religia catolică, în oraşul natal al tatălui său: "Miercurea Ciuc ocupă un loc important în viaţa mea, în consecinţă, sper că va ocupa un loc la fel de important şi în viaţa familiei mele. În Biserica Romano-Catolică din Şumuleu se păstrează statuia Sfintei Fecioare Maria, statuie sculptată în secolul al XVI-lea de un sculptor necunoscut. Statuia este una dintre principalele locaţii de pelerinaj din Europa. În fiecare an, cu ocazia Rusaliilor, sosesc aproximativ 500.000 de pelerini", a spus Zsolt Csergo.

"Am emoţii când mă gândesc la momentul în care vom intra în biserică, este o zi foarte importantă, mă simt cea mai fericită şi împlinită mamă din lume. De-abia aştept să împart această fericire cu Zsolt, cu naşii, cu părinţii mei, cu sora mea, cu colegii, cu toţi cei dragi", mărturisea Nicoleta Luciu, înainte de botez.

Înainte de a pleca la Miercurea Ciuc, Nicoleta a oferit câteva detalii legate de botez, în exclusivitate pentru site-ul postului Acasă. Astfel, pentru că bebeluşul a fost botezat în religia catolică, ce permite alegerea a mai multor părinţi spirituali, Zsolt Jr. a avut trei perechi de naşi: Ruxandra şi Ion Ion, din partea Nicoletei Luciu, precum şi prieteni foarte buni de-ai lui Zsolt, Vorzsak Karoly şi Vorzsak Tunde, din Suedia, şi Peter Szabolcs şi Peter Kriszta, din Statele Unite.

Adela Popescu, interpreta Liei din comedia romantică "Îngeraşii" a venit la botez împreună cu iubitul ei, Marius Kalmar, şi i-a făcut copilului un cadou special: "Vreau să îi compun un cântec de leagăn şi să îl imprim, sper să îi placă lui bebe, să îl liniştească şi să îl asculte înainte să adoarmă", declara Adela înainte de eveniment.

Evenimentul a fost transmis în direct de la ora 17:15, pe postul Acasă, în cadrul unei ediţii speciale a emisiunii "Poveştiri adevărate", pentru că o echipă a fost alături de Nicoleta Luciu şi Zsolt Csergo la ceremonia de botez a micuţului Zsolt.

Tot de la ora 17:15, internauţii au avut ocazia să fie şi ei alături de Nicoleta Luciu în acest moment important din viaţa ei, pentru că ceremonia de botez a fost transmisă în direct şi pe www.acasatv.ro.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Nicoleta Luciu şi-a botezat băiatul, sâmbătă.
 Vizualizări articol: 805 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nicoleta Luciu şi-a botezat băiatul, sâmbătă0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei