Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 27 ian 2009 - Anul XIV, nr. 20 (4006)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Kate Winslet: "Mă simt grasă şi nefericită faţă de actriţele de la Hollywood"

Actriţa britanică Kate Winslet a declarat recent că se simte "grasă şi nefericită" faţă de actriţele de la Hollywood, informează dailymail.co.uk.

Winslet, în vârstă de 33 de ani, care a primit recent a şasea nominalizare la premiile Oscar din cariera ei, pentru rolul din filmul "The Reader", a mărturisit că a fost un copil plinuţ şi că se simte şi astăzi stânjenită de silueta ei.

"Ca adolescentă, nu m-am simţit niciodată atractivă. Eram grasă şi nefericită pe atunci, iar acest tip de gândire te însoţeşte pentru tot restul vieţii", a declarat Winslet.

"Întotdeauna va exista o parte din mine care va fi îngrijorată de faptul că nu arăt la fel de subţire precum celelalte actriţe", a adăugat Winslet. Deşi a admis că a avut probleme cu greutatea în trecut, Winslet a declarat că nu este adepta dietelor drastice şi nici a exerciţiilor fizice efectuate în sala de fitness.

"La un anumit moment, după ce ţi-ai atins mai multe dintre scopurile propuse şi eşti mândru de munca ta, poţi să începi să te relaxezi puţin mai mult faţă de propria persoană", a explicat Winslet, referindu-se la propria imagine. "Cred că nu arăt prea rău pentru o mamă a doi copii", a glumit Winslet.

Atitudinea relaxată faţă de propria siluetă a ajutat-o să filmeze scenele nud din filmul "The Reader". "Nu pot spune că am fost încântată să filmez acele scene, dar aceste lucruri fac parte din meseria mea de actor", a declarat Winslet. "Nu puteam să arăt prea bine din punct de vedere fizic pentru acel rol, deoarece n-ar fi avut nici un sens", a explicat celebra actriţă britanică, care a mărturisit cu această ocazie că s-ar fi simţit "mizerabil" dacă ar fi urmat o dietă severă înainte de începerea filmărilor. "Cred că ar trebui să arătăm cât mai natural într-un film", a concluzionat Winslet.

Kate Winslet este câştigătoarea a două Globuri de Aur, pentru rolurile din filmele "Revolutionary Road" şi "The Reader", fiind nominalizată şi pentru premiul Oscar, ce va fi decernat pe 22 februarie.

Printre cele mai cunoscute roluri ale lui Kate Winslet se numără cel al lui Juliet Hulme, din "Heavenly Creatures" (1994), cel al lui Rose DeWitt Bukater, în filmul cu cele mai mari încasări din istorie, "Titanic" (1997), şi cel al Clementinei Kruczynski, în "Strălucirea eternă a minţii neprihănite" (2004).

Winslet a câştigat un premiu BAFTA, un Grammy şi două Globuri de Aur şi a obţinut şase nominalizări la Oscar. La vârsta de 22 de ani, ea a primit titlul de cea mai tânără persoană care a primit două nominalizări la Oscar, în prezent fiind cea mai tânără artistă care a obţinut şase nominalizări la premiile Academiei americane de film.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Kate Winslet: "Mă simt grasă şi nefericită faţă de actriţele de la Hollywood".
 Vizualizări articol: 776 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kate Winslet: "Mă simt grasă şi nefericită faţă de actriţele de la Hollywood"0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei