Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 26 ian 2009 - Anul XIV, nr. 19 (4005)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Penelope Cruz se va muta la New York

Actriţa spaniolă Penelope Cruz, nominalizată la premiile Oscar pentru rolul din "Vicky Cristina Barcelona", şi-a anunţat intenţia de a părăsi oraşul Los Angeles, urmând să-şi împartă timpul între Madrid şi New York, pentru a fi alături de familia sa, informează AFP.

"Am petrecut câţiva ani în Los Angeles, dar acum nu mai doresc să trăiesc în acest oraş. Doresc să-mi împart timpul între Madrid şi New York, pentru a fi alături de familia mea", a declarat actriţa.

Cruz, în vârstă de 34 de ani, a declarat că s-a simţit "foarte singură" în oraşul "obsedat" de film, Los Angeles, dar şi-a exprimat admiraţia pentru regizorul Woody Allen şi stilul său direct de abordare. Cei doi au colaborat la filmul "Vicky Cristina Barcelona".

"Allen spune întotdeauna ce crede, spre deosebire de mulţi alţi oameni pe care i-am întâlnit în Los Angeles", a declarat ea pentru publicaţia spaniolă El Pais.
Penelope Cruz nu este o mare amatoare de interviuri, dar în cadrul acestei întrevederi a spus că speră să aducă acasă un Oscar pentru Spania, după ce a fost nominalizată la categoria "cea mai bună actriţă în rol secundar", pentru prestaţia din "Vicky Cristina Barcelona".

Alături de Cruz, la aceeaşi categorie au mai fost nominalizate Amy Adams şi Viola Davis (pentru "Doubt"), Marisa Tomei (pentru "The Wrestler") şi Taraji P. Henson (pentru "Strania poveste a lui Benjamin Button").

Câştigătorii premiilor Oscar vor fi anunţaţi în cadrul unei gale care va avea loc pe 22 februarie, la Kodak Theatre din Los Angeles.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Penelope Cruz se va muta la New York.
 Vizualizări articol: 654 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Penelope Cruz se va muta la New York0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei