Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 24 ian 2009 - Anul XIV, nr. 18 (4004)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Gwyneth Paltrow a înfiinţat un club de carte online

Actriţa Gwyneth Paltrow a înfiinţat "Hollywood book club", un club de carte online pentru prietenii săi apropiaţi, printre care se numără Madonna şi top-modelul Christy Turlington, informează telegraph.co.uk.

Paltrow le-a cerut câtorva prieteni apropiaţi să alcătuiască o listă a cărţilor preferate, pentru le posta pe site-ul ei de lifestyle Goop.com, cu scopul de a încuraja internauţii să citească mai mult, ca o modalitate ieftină şi plăcută de a-şi petrece timpul liber în aceste luni de iarnă.

Pe lista pasionaţilor de lectură se regăseşte Madonna, descrisă de Paltrow drept "o figură proeminentă în lume, o prietenă loială şi o mamă extraordinară", dar şi top-modelul Christy Turlington şi cea mai bună prietenă a actriţei, Abby Kane.

Paltrow a scris: "Aceste femei citesc cu voracitate şi pasiune. Ele nu obişnuiesc să se uite la televizor înainte să adoarmă (Eu am totuşi nevoie, uneori, să privesc 10 minute din emisiunea "The X Factor" sau un documentar despre medicina judiciară sau orice, pentru numele lui Dumnezeu!)".

"Întotdeauna mi-a plăcut să cunosc preferinţele literare ale oamenilor. Cred că în acest fel înţeleg mai bine viaţa lor interioară", a explicat celebra actriţă.

Cărţile preferate de Madonna sunt "Soţia călătorului în timp/ The Time Traveller's Wife", de Audrey Niffenegger, "Rătăcirile fetei nesăbuite", de renumitul scriitor peruan Mario Vargas Llosa, şi "Shantaram", de Gregory David Roberts.

Printre cărţile preferate de Turlington se numără "Viaţa lui Pi", de Yann Martel, câştigător al renumitului premiu Booker, "Mândrie şi prejudecată", de Jane Austen, şi "Fiesta", de Ernest Hemingway.

Paltrow, care are o fiică, Apple, şi un fiu, Moses, împreună cu soţul ei, Chris Martin, solistul trupei Coldplay, a mărturisit că romanele sale preferate sunt "Jane Eyre", de Charlotte Brontë, "Crimă şi pedeapsă", de Fiodor Dostoievski, şi "Sus, deasupra lumii", de Paul Bowles.

Paltrow, câştigătoare a unui premiu Oscar pentru rolul din "Shakespeare îndrăgostit" (1999), a jucat în foarte puţine filme în ultimii ani, pentru că a preferat să se ocupe mai mult de familie. În prezent, ea poate fi văzută pe marile ecrane în filmul SF "Iron Man-Omul de Oţel".

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Gwyneth Paltrow a înfiinţat un club de carte online .
 Vizualizări articol: 604 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Gwyneth Paltrow a înfiinţat un club de carte online0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei