Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 22 ian 2009 - Anul XIV, nr. 16 (4002)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Sophia Loren va juca într-un film de televiziune autobiografic

Sophia Loren va interpreta rolul mamei sale într-un film de televiziune autobiografic, care va relata ascensiunea actriţei italiene, de la sărăcie la celebritate, şi care va fi lansat în 2010, informează variety.com.

Filmul va fi produs de postul italian de televiziune RAI.

Loren va interpreta rolul mamei sale, Romilda Villani, care a câştigat în 1932 un concurs de sosii ale celebrei Greta Garbo, organizat de studiourile MGM, dar căreia familia nu i-a permis să-şi realizeze visul de a ajunge actriţă la Hollywood.

Acest film, alcătuit din două părţi, al cărui titlu provizoriu este "La mia casa e piena di specchi/ Casa mea e plină de oglinzi", va acoperi perioada dintre copilăria legendarei actriţe italiene, petrecută în suburbiile oraşului Napoli, şi până la câştigarea premiului Oscar, în 1961, pentru rolul din filmul "Ciociara", de Vittorio De Sica, care a transformat-o pe Sophia Loren într-un sex simbol internaţional.

Nu se ştie deocamdată cine va interpreta rolul Sophiei Loren.

Acest film biografic, ce va fi transmis de postul de televiziune RAI în 2010, se bazează pe memoriile Mariei Scicolone, sora mai mică a Sophiei Loren.

Loren şi-a jucat propriul rol, dar şi pe cel al mamei sale, într-un film de televiziune realizat în 1980 de postul american NBC, intitulat "Sophia Loren: Her Own Story".

Cel mai recent rol al Sophiei Loren este cel dintr-un remake al unui musical realizat de Federico Fellini, "Opt şi jumătate" (1963), care se va numi "Nine" şi va fi regizat de Rob Marshall. În film mai apar Daniel Day-Lewis, Penelope Cruz, Marion Cotillard, Nicole Kidman, Sophia Loren şi Judi Dench. Filmul urmează să aibă premiera în Statele Unite în luna noiembrie.

Simbol al cinematografiei italiene, recompensată cu două premii Oscar, pentru rolul din "Ciociara" şi pentru întreaga carieră, Sophia Loren, în vârstă de 74 de ani, a fost votată, în 2006, drept "cea mai naturală frumuseţe din lume"şi nu a ezitat să pozeze în ipostaze sexi pentru ediţia din 2007 a celebrului calendar Pirelli.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sophia Loren va juca într-un film de televiziune autobiografic.
 Vizualizări articol: 580 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sophia Loren va juca într-un film de televiziune autobiografic0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei