Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 19 ian 2009 - Anul XIV, nr. 13 (3999)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Prinţul Harry ar putea fi interogat de Poliţia Militară Regală

Prinţul Harry al Marii Britanii ar putea fi interogat de Poliţia Militară Regală, care a lansat o anchetă după publicarea unei înregistrări video în care acesta se adresează unui coleg cu apelativul ironic "paki", relatează Daily Telegraph, în ediţia electronică.

"Poliţia Militară va investiga cum a ajuns materialul la public. Ce s-a întâmplat a fost o încălcare a normelor regale şi este tratat cu seriozitate. Investigaţia este în curs. Dacă va fi identificat, vinovatul riscă sancţiuni disciplinare severe", a declarat o purtătoare de cuvânt a Ministerului britanic al Apărării.

Incidentul a fost filmat când prinţul Harry avea 21 de ani şi una dintre terorii este că înregistrarea ar fi fost vândută de un membru al plutonului cu care acesta a urmat un curs de trei ani. Poliţia analizează şi dacă unul dintre membrii plutonului a oferit înregistrarea unui prieten, care ar fi putut să o vândă.

"Sunt proceduri în cadrul MoD (Ministerul britanic al Apărării) pentru plângeri în legătură cu un comportament rasist. Ceea ce nu este acceptabil este ca oamenii să vorbească presei, fără autorizaţie, sau să vândă înregistrări private ale unor colegi pentru câştiguri materiale. Este vorba despre încredere", a declarat o sursă pentru Daily Telegraph.

Prinţul Harry a fost interogat în această săptămână de locotenent-colonelul Harry Fullerton, comandantul Household Cavalry, unul dintre cele două regimente care se ocupă de securitatea membrilor monarhiei britanice.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Prinţul Harry ar putea fi interogat de Poliţia Militară Regală.
 Vizualizări articol: 610 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Prinţul Harry ar putea fi interogat de Poliţia Militară Regală0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei