Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 15 ian 2009 - Anul XIV, nr. 10 (3996)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Victoria Beckham este noua imagine a campaniei globale Emporio Armani

Victoria Beckham este noua imagine a campaniei globale de promovare a colecţiei de lenjerie intimă pentru femei Emporio Armani, sezonul primăvară-vară 2009, informează ediţia electronică a cotidianului The Telegraph.

Imaginile pentru această campanie au fost realizate de fotografii Mert Alas şi Marcus Piggott şi urmează să apară pe panourile publicitare din Londra, Milano, Paris, New York, Los Angeles şi Tokyo, precum şi în revistele de modă din întreaga lume.

Soţul Victoriei Beckham, fotbalistul David Beckham a fost, de asemenea, imaginea unei populare campanii pentru lenjerie intimă pentru bărbaţi marca Emporio Armani.

"Am ales-o pe Victoria Beckham pentru lansarea noii campanii pentru colecţia de lenjerie intimă Emporio Armani deoarece este o femeie foarte stilată şi interesantă. O lenjerie minunată este atrăgătoare şi provocatoare aşa că am vrut să lucrez cu o femeie care are asemenea calităţi", a explicat designerul Giorgio Armani.

"Este o onoare pentru mine faptul că am fost aleasă de domnul Armani pentru a reprezenta brandul Emporio Armani în toată lumea şi să lucrez cu Mert şi Marcus", a declarat fosta componentă a formaţiei Spice Girls.

"Pielea de pe abdomenul meu nu este deloc fermă. Aş putea să intru într-o pereche de jeanşi, dar credeţi-mă arăt îngrozitor goală", a mai spus Victoria Beckham, în vârstă de 34 de ani.

După ce a cucerit topurile muzicale ca membră a trupei Spice Girls, Victoria a devenit mamă, a lansat o carte cu sfaturi despre modă, care a devenit bestseller, parfumuri şi o linie de haine.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Victoria Beckham este noua imagine a campaniei globale Emporio Armani.
 Vizualizări articol: 625 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Victoria Beckham este noua imagine a campaniei globale Emporio Armani0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei