Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 5 ian 2009 - Anul XIV, nr. 1 (3987)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Heath Ledger, cea mai mediatizată vedetă a anului 2008

Heath Ledger a fost cea mai mediatizată vedetă din industria filmului în 2008, dar şi cel mai regretat actor şi autorul celui mai bun personaj negativ al anului trecut, Joker din "Cavalerul Negru", potrivit rezultatelor unui sondaj online, informează Reuters.

Heath Ledger, care a murit în februarie, la vârsta de 28 de ani, în urma unei supradoze de medicamente, a fost desemnat protagonistul celor mai importante ştiri din showbiz, din 2008, de 83% dintre participanţii la sondajul online realizat pe Moviefone.com., aparţinând reţelei AOL.

Potrivit rezultatelor acestui sondaj, Ledger este şi cel mai regretat actor, depăşindu-l pe Paul Newman, care a murit în septembrie.

În decembrie 2008, Ledger a fost nominalizat la premiile Globul de Aur şi la cele decernate de Screen Actors Guild, pentru rolul Joker din filmul "Cavalerul Negru", lansat pe marile ecrane la şase luni după moartea sa.

"Cavalerul Negru" s-a situat pe primul loc în box office-ul mondial pe 2008, cu încasări de 996,8 milioane de dolari, şi a fost desemnat, potrivit rezultatelor acestui sondaj, cel mai bun film de acţiune şi producţia care a meritat cel mai mult banii daţi pe bilet.

Totodată, lungmetrajul "Amurg/ Twilight" a fost desemnat filmul cu cel mai mare succes în rândul publicului feminin, surclasând producţia pentru marele ecran inspirată din serialul de televiziune "Totul despre sex".

Potrivit sondajului, cea mai sexy apariţie feminină pe marile ecrane în 2008 a fost Angelina Jolie, în rolul din "Wanted", ea fiind şi protagonista celei mai apreciate scene de nuditate, în acelaşi film. Jolie a fost desemnată, de asemenea, şi actriţa cu cea mai bună performanţă cinematografică a anului, ea apărând, în 2008, în trei proiecte: "Wanted", "Schimbul/ Changeling" şi "Kung Fu Panda".

Cuplul format din actorii Will Smith şi Jada Pinkett Smith a fost desemnat preferatul publicului, surclasând perechea formată din Angelina Jolie şi Brad Pitt.

Cel mai prost film al anului este, potrivit sondajului, "The Love Guru", cu Mike Myers, în timp ce Paris Hilton se află în topul celor mai nereuşite interpretări.

Sondajul a fost realizat în perioada 17 - 29 decembrie, atrăgând 3,5 milioane de voturi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Heath Ledger, cea mai mediatizată vedetă a anului 2008.
 Vizualizări articol: 617 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Heath Ledger, cea mai mediatizată vedetă a anului 20080.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei