Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 31 dec 2008 - Anul XIII, nr. 305 (3986)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Prinţul William şi Liam Gallagher, printre celebrităţile care sărbătoresc Revelionul în Elveţia

Staţiunile elveţiene în care se pot practica sporturi de iarnă sunt în continuare ocupate pentru Revelion de celebrităţi precum prinţul William al Marii Britanii şi familia preşedintelui francez Nicolas Sarkozy, informează agenţia de presă elveţiană ATS, citată de AFP.

Printre cei care sărbătoresc Noul An în staţiunea elveţiană se mai numără actorii Alain Delon şi Roger Moore. Actorul Hugh Grant şi cântăreţul James Blunt au ales staţiunea Verbier, preferată şi de cineastul francez Etienne Chatiliez şi de miliardarul britanic Sir Richard Branson, fondatorul grupului Virgin.

Liam Gallagher, membru al trupei rock Oasis, a preferat staţiunea Champéry, au declarat reprezentanţi ai Oficiului de Turism din cantonul Valais pentru ATS. În aceeaşi staţiune îşi vor mai petrece sărbătorile actorii francezi Michel Galabru, Thierry Lhermitte şi Bernard Campan, potrivit aceleiaşi surse.

Cântăreţii Phil Collins, Jon Lord, de la Deep Purple, şi Frida, de la Abba, vor lua cu asalt pârtiile din apropierea staţiunii Cervin.

Şi staţiunea Gstaad este celebră pentru fidelii săi clienţi celebri, precum Johnny Halliday şi navigatorul miliardar Ernesto Bertarelli.

În ceea ce-i priveşte pe membrii familiei princiare de Monaco, aceştia au ales să îşi petreacă sărbătorile la Saint-Moritz.

Chiar dacă prinţul William nu a respectat, anul acesta, tradiţia, familia regală britanică a rămas fidelă staţiunii Klosters/Davos, frecventată, de asemenea, de şeful guvernului italian, Silvio Berlusconi, şi de cancelarul german, Angela Merkel.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Prinţul William şi Liam Gallagher, printre celebrităţile care sărbătoresc Revelionul în Elveţia.
 Vizualizări articol: 563 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Prinţul William şi Liam Gallagher, printre celebrităţile care sărbătoresc Revelionul în Elveţia0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei