Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 31 dec 2008 - Anul XIII, nr. 305 (3986)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Emma Watson nu vrea să fie actriţă şi nu are ce face cu banii de pe urma seriei "Harry Potter"

Emma Watson, care i-a dat viaţă pe marile ecrane personajului Hermione Granger din seria "Harry Potter", a declarat că nu este sigură că vrea să fie actriţă şi că nu are ce face cu averea de peste 10 milioane de euro pe care a adunat-o de pe urma francizei, informează telegraph.co.uk.

Actriţa în vârstă de 18 ani, care a ajuns cunoscută în întreaga lume graţie personajului Hermione Granger din filmele seriei "Harry Potter", a spus că nu a luat niciodată în calcul o carieră în cinematografie până nu a primit rolul care a şi consacrat-o.

"Este ciudat, pentru că nu am fost niciodată sigură că ceea ce vreau eu să fac este actoria, spre deosebire de Daniel Radcliffe (Harry Potter, în seria cu acelaşi titlu, n.r.) sau Rupert Grint (Ron Weasley, n.r.)", a spus ea.

"Cred că acest lucru se datorează faptului că aveam nouă ani când am primit rolul fără ca măcar să fi călcat pe la vreun curs de actorie. Numai pentru că mi s-a întâmplat asta nu înseamnă neapărat că este lucrul corect", a adăugat ea.

"Nu ştiam că vreau să fiu actriţă, ei m-au găsit pur şi simplu. Aşa că a trebuit să muncesc un pic să aflu că asta vreau să fac, cel puţin pentru moment", a adăugat ea.

"Vin dintr-o familie cu rădăcini academice şi în domeniul juridic. Noi nu ne uitam la filme. Vreau să zic că habar n-aveam cine sunt Maggie Smith sau Gary Oldman sau alţi oameni din lumea filmului. Aşa că mă autoeduc urmărind mai multe filme şi devenind extrem de pasionată de ele. Dar nici asta nu înseamnă că voi continua să joc în filme", spune ea.

Emma a dezvăluit că nici averea pe care a câştigat-o de pe urma apariţiilor ei în seria "Harry Potter" - estimată la 10 milioane de euro - nu este importantă pentru ea. "De ce ar avea nevoie cineva de vârsta mea de atât de mulţi bani? Trebuie să recunoaştem că nu am neapărată nevoie de ei", a spus ea.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Emma Watson nu vrea să fie actriţă şi nu are ce face cu banii de pe urma seriei "Harry Potter".
 Vizualizări articol: 748 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Emma Watson nu vrea să fie actriţă şi nu are ce face cu banii de pe urma seriei "Harry Potter"0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei