Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 30 dec 2008 - Anul XIII, nr. 304 (3985)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Demi Moore, cea mai sexy vedetă de peste 40 de ani

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Se spune că, în cazul femeilor, adevărata viaţă începe după 40 de ani. Site-ul FoxNews a realizat recent un top cu cele mai sexy femei din lumea showbiz-ului care au trecut de prima tinereţe.

Mulţi consideră că, odată trecute de 40 de ani, doamnele devin din ce în ce mai „interesante”, mai misterioase şi mai responsabile, iar puterea lor de seducţie creşte atunci când trec de prima tinereţe. Chiar dacă maturitatea aduce câteva riduri în plus, iar prospeţimea tenului nu mai este cea de odinioară, aceasta are şi părţile ei bune. Pentru că industria cosmetică a cunoscut progrese impresionante aducând cât mai aproape visul tinereţii veşnice, trecerea anilor nu mai este o problemă pentru sexul frumos.

Iată de ce reprezentanţii site-ului FoxNews s-au gândit să realizeze un clasament cu cele mai sexy vedete ce au depăşit pragul vârstei de 40 de ani. Cea care a ocupat primul loc în acest top este actriţa Demi Moore, care are 46 de ani. Ea le-a devansat în acest an pe actriţa Halle Berry (42 de ani), cântăreaţa country Faith Hill (41 de ani) şi Salma Hayek (42 de ani).

„De şase ani a depăşit pragul de 40 de ani şi continuă să arate bine. În plus, ea este măritată cu tinerelul Ashton Kutcher”, au motivat editorii FoxNews, clasarea lui Demi Moore pe prima poziţie a celor mai sexy vedete ajunse sau trecute de 40 de ani.

Surpriza clasamentului a reprezentat-o Cloris Leachman, de 82 de ani, care s-a situat pe locul cinci în faţa unor frumuseţi recunoscute precum Julia Roberts (41 de ani), care a ocupat locul al şaselea, şi Kristin Davis (43 de ani), ocupanta locului şapte. În top 10 al celor mai sexy vedete de peste 40 de ani se mai află şi vedeta de televiziune Fran Drescher (51 de ani), care ocupă poziţia a opta, actriţa Mariska Hargitay (44 de ani) şi actriţa Teri Hatcher (44 de ani), ocupantele locurilor nouă şi zece.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Demi Moore, cea mai sexy vedetă de peste 40 de ani.
 Vizualizări articol: 315 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 1 vot
Demi Moore, cea mai sexy vedetă de peste 40 de ani3.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei