Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 19 dec 2008 - Anul XIII, nr. 298 (3979)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Mariajul lui Jennifer Lopez, în pericol din cauza soţului care o controlează excesiv

Mariajul lui Jennifer Lopez se află într-un "moment de răscruce", susţine o publicaţie americană, la scurt timp după ce atât cântăreaţa cât şi soţul ei Marc Anthony au fost văzuţi în oraş fără să poarte verighetele, informează site-ul Daily Mail.

Mamă a doi bebeluşi gemeni, Lopez a renunţat pentru o seară la recent descoperita ei viaţă domestică de suburbie, pentru a merge la premiera filmului "Strania poveste a lui Benjamin Button", de săptămâna trecută. La fel ca şi soţul ei, care a ieşit singur în timpul weekendului, Lopez nu a purtat verigheta cu diamant şi nici inelul de logodnă.

Surse din anturajul celor doi artişti, care s-au căsătorit în urmă cu patru ani, susţin că cei doi nu se mai înţeleg bine, din cauza faptului că Marc Anthony este obsedat de control şi că flirtează cu alte femei.

O sursă din anturajul lui Lopez a declarat recent că "Lui (Mark Anthony - n.r.) nu-i place ca ea să fie fotografiată fără el sau ca ea să plece dintr-o cameră fără el". O altă sursă apropiată cuplului a declarat revistei americane US Magazine că cei doi nu au purtat verighetele în mod intenţionat şi că "tot ceea ce face Jennifer este făcut cu un scop bine stabilit".

Cu câteva zile în urmă, Anthony a fost văzut petrecând cu prietenii în clubul Bungalow 8 din New York, fără să poarte verigheta. Surse de la faţa locului au declarat că Anthony a trimis şampanie la masa unor femei şi apoi le-a invitat în separeul lui.

Surse apropiate cântăreţei şi actriţei Jennifer Lopez au declarat că, după căsătoria ei cu Mark Anthony, artista a adoptat un stil de viaţă mult mai orientat către valorile familiale, o evidentă modificare a garderobei şi a culminat cu naşterea celor doi gemeni ai cuplului, Max şi Emma, în vârstă de 10 luni.

La începutul acestei săptămâni, Lopez şi Anthony au luat cina împreună în Beverly Hills, iar purtătorul de cuvânt al cântăreţului latino a declarat că cei doi se înţeleg bine şi că sunt în continuare împreună, chiar dacă s-au bucurat, separat, de câte o ieşire în oraş. Jennifer Lopez şi Marc Anthony s-au căsătorit în iunie 2004.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mariajul lui Jennifer Lopez, în pericol din cauza soţului care o controlează excesiv.
 Vizualizări articol: 846 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mariajul lui Jennifer Lopez, în pericol din cauza soţului care o controlează excesiv0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei