Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 19 dec 2008 - Anul XIII, nr. 298 (3979)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Eddie Murphy va juca în următorul film din seria "Batman"

Actorul american Eddie Murphy va interpreta rolul personajului The Riddle, în următorul film din seria "Batman", care se va numi "Gotham" şi va fi lansat în 2010, informează telegraph.co.uk.

Murphy, în vârstă de 47 de ani, starul din filmele "Poliţistul din Beverly Hills" şi "Profesorul trăznit", a fost convins de producătorii francizei "Batman" să joace în continuarea filmului "Cavalerul Negru", regizat de britanicul Christopher Nolan.

Rolul personajului The Riddle a fost interpretat de Jim Carrey, în filmul "Batman Forever" (1995), şi l-a tentat şi pe Johnny Depp, starul seriei "Piraţii din Caraibe".

Actriţa Rachel Weisz va fi noua Catwoman, un rol pe care ar fi dorit să-l interpreteze şi Angelina Jolie.

Producătorii filmului l-au atras în acest proiect şi pe starul din seriile "Transformers" şi "Indiana Jones", actorul Shia LaBeouf, care va juca rolul lui Robin, deşi regizorul Christopher Nolan declarase anterior că nu doreşte ca acest personaj să apară în vreuna dintre producţiile sale.

Nolan nu a precizat, deocamdată, dacă va continua să asigure regia viitoarelor filme din această franciză, relansată cu succes de interpretarea lui Christian Bale, în rolul lui Batman.

Al treilea film din această serie, după "Batman - Începuturi" şi "Cavalerul negru", va purta titlul de "Gotham" şi urmează să fie lansat în 2010.

După un debut fulminant în carieră, la începutul anilor '90, cu filme precum "48 de ore", "Poliţistul din Beverly Hills" şi "Nopţi în Harlem", actorul, în vârstă de 47 de ani, a jucat, în ultimii ani, în producţii cinematografice precum "Profesorul Trăsnit şi Clanul Klump", "Dr. Dolittle" şi "Norbit".

Eddie Murphy a primit, în 2007, un Glob de Aur pentru cel mai bun rol secundar, pentru partitura din musicalul "Dreamgirls", fiind, totodată, nominalizat la premiile Oscar.

Actorul de comedie are şase copii şi este, în prezent, divorţat.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Eddie Murphy va juca în următorul film din seria "Batman".
 Vizualizări articol: 709 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Eddie Murphy va juca în următorul film din seria "Batman"0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei