Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 13 dec 2008 - Anul XIII, nr. 293 (3974)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Tom Cruise a obţinut un ordin de restricţie împotriva unui veteran din Irak

Un judecător american a emis un ordin de restricţie pe numele unui veteran al războiului din Irak, după ce acesta l-a hărţuit pe actorul Tom Cruise, încercând să-l convingă să adere la cauza veteranilor, informează Reuters.

Edward Van Tassel, în vârstă de 29 de ani, a vrut să îi înmâneze scrisoarea personal lui Cruise, cu scopul de a-l convinge să adere la cauza veteranilor, potrivit declaraţiei lui Robert Landheer, avocatul fostului soldat.

Van Tassel s-a dus la reşedinţa lui Cruise din Beverly Hills, mai întâi pe 3 decembrie, iar apoi din nou pe 7 decembrie, în încercarea lui de a preda această scrisoare direct în mâinile celebrului actor, a declarat Landheer.

George Eskin, judecător al Curţii Superioare din Santa Barbara, a emis, miercuri, un ordin de restricţie pe numele lui Van Tassel, pentru a-l împiedica pe acesta să se mai apropie de Cruise sau de reşedinţa acestuia.

"S-a întors acasă, la fel ca multe sute de alţi veterani, rănit şi suferind", a declarat Landheer.

Bert Fields, avocatul lui Cruise, a declarat că actorul nu a cerut un ordin de restricţie. "Tom nici nu ştia despre asta, dar judecătorul a făcut ceea ce trebuia", a explicat Fields.

Van Tassel a fost arestat în noiembrie şi acuzat de port ilegal de armă, după ce s-a aşezat în mijlocul unei autostrăzi din Santa Barbara şi a început să agite în aer un pistol, gest descris de avocaţi ca fiind o încercare de protest.

După această arestare, Van Tassel a fost internat în spitalul foştilor veterani de război din Los Angeles, dar a părăsit instituţia la scurt timp.

Van Tassel este în prezent internat în spital, unde primeşte tratament psihiatric, şi nu mai are voie să părăsească clădirea, a declarat Landheer.

Fields a declarat că starului american îi pare rău pentru situaţia veteranilor, "nu doar pentru a celor din Irak, ci şi pentru cea a tuturor veteranilor din toate războaiele", "aceşti oameni având neapărat nevoie să fie îngrijiţi".

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tom Cruise a obţinut un ordin de restricţie împotriva unui veteran din Irak.
 Vizualizări articol: 316 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tom Cruise a obţinut un ordin de restricţie împotriva unui veteran din Irak0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei