Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 13 dec 2008 - Anul XIII, nr. 293 (3974)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Carla Bruni-Sarkozy a depus plângere în justiţie pentru a opri vânzarea unei sacoşe cu imaginea ei

Un avocat al Carlei Bruni-Sarkozy a depus o plângere împotriva firmei de îmbrăcăminte Pardon, din insula Reunion, care a scos pe piaţă o sacoşă pe care este imprimată o fotografie cu nudul soţiei preşedintelui francez, informează Le Parisien.

Avocatul Thierry Herzog şi reprezentantul acestuia în Reunion, Iqbal Akhoum, au declarat că lansarea "acestei sacoşe aduce atingere imaginii doamnei Bruni-Sarkozy, nu beneficiază de consimţământului ei şi are un scop pur publicitar şi comercial".

Cazul va fi examinat, luni, de un judecător de la Tribunalul Înaltei Instanţe din Saint-Denis.

Avocaţii Carlei Bruni-Sarkozy vor cere interzicerea vânzării acestui articol şi daune în valoare de 125.000 de euro cu titlu de prejudiciu moral şi matrimonial, suma urmând a fi donată unei asociaţii de caritate.

Sacoşa creată de firma Pardon a fost lansată la începutul lunii decembrie în insula Reunion şi trebuia să fie pusă în vânzare în Franţa metropolitană. Ea este decorată cu imaginea Carlei Bruni, serigrafiată în alb şi negru, având la bază o celebră fotografie cu nudul acesteia, datând din 1992. Pe sacoşă, în partea superioară, apare textul următor: "Bărbatul meu ar fi trebuit să mă cumpere de la Pardon". Sacoşa este vândută la preţul de trei euro şi este oferită cadou clienţilor care fac cumpărături în valoare de cel puţin cinci euro.

Patronul firmei Pardon, Peter Mertes, a declarat că sacoşa a fost produsă în 10.000 de exemplare şi că majoritatea au fost "oferite clienţilor, nefiind vândute". El a explicat folosirea fotografiei Carlei Bruni-Sarkozy prin faptul că aceasta este "o femeie publică".

Pe site-ul ei, firma Pardon laudă meritele acestei sacoşe, subliniind faptul că ea este prima dintr-o "serie nebunească" ce urmează să apară.

Firma Pardon, specializată în articole prêt à porter de vară şi tricouri cu mesaje imprimate, a stârnit în trecut multe scandaluri.

Această firmă, al cărei logo este un mic diavol, şi-a atras în special furia episcopului de Réunion, după ce a scos pe piaţă un slip decorat cu chipul Fecioarei Maria. În decembrie 2007, Pardon a atras din nou atenţia, după ce revista Entrevue a publicat fotografii sugestive cu Valérie Bègue, Miss Franţa 2008, care pozase îmbrăcată în articole de îmbrăcăminte îndrăzneţe create de Pardon. Pentru a o susţine pe Valérie Bègue, firma Pardon a scos la vânzare un model de tricou imprimat cu fotografia unui sicriu, peste care era aşezată celebra pălărie a lui Geneviève de Fontenay, preşedinta comitetului de organizare a concursului Miss France.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Carla Bruni-Sarkozy a depus plângere în justiţie pentru a opri vânzarea unei sacoşe cu imaginea ei.
 Vizualizări articol: 863 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Carla Bruni-Sarkozy a depus plângere în justiţie pentru a opri vânzarea unei sacoşe cu imaginea ei0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei