Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 4 dec 2008 - Anul XIII, nr. 286 (3967)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Johnny Depp va juca într-un film inspirat din viaţa lui Dante

Johnny Depp a achiziţionat, prin compania sa de producţie, Infinitum Nihil, drepturile de autor pentru adaptarea cinematografică a romanului "In The Hand of Dante", scris de Nick Tosches, în care celebrul actor american va interpreta rolul principal, informează variety.com.

Compania Infinitum Nihil, condusă de Depp şi de Christi Dembrowski, a încheiat deja un acord cu studiourile Warner Bros. şi cu GK Films pentru ecranizarea acestui roman.

Volumul prezintă povestea capodoperei lui Dante, "Divina Comedie", şi alte întâmplări ale scriitorului, în Italia secolului al XIV-lea, pe măsură ce acesta încerca să îşi finalizeze opera, precum şi povestea contemporană a lui Tosches, căruia i s-a cerut să verifice dacă Dante este adevăratul autor al manuscrisului original. Depp va interpreta rolul lui Tosches. Romanul a fost publicat în 2002.

Depp, care va interpreta rolul Pălărierului Nebun în filmul regizat de Tim Burton, "Alice în ţara minunilor", are o agendă foarte încărcată pentru perioada imediat următoare, urmând să apară într-un nou film din seria "Piraţii din Caraibe" şi în producţia "Lone Ranger". De asemenea, el îşi va împrumuta vocea personajului principal din filmul de animaţie "Rango", regizat de Gore Verbinski.

În acelaşi timp, compania lui de producţie a devenit tot mai ambiţioasă, aflându-se în prezent foarte aproape de a produce singură primul ei film.

Astfel, Depp va apărea pe marile ecrane în martie 2009, în rolul jurnalistului Hunter S. Thompson (inventatorul stilului "gonzo", bazat pe subiectivitatea autorului), în filmul "The Rum Diary", adaptat după romanul lui Thompson, pe care compania Nihil îl va produce împreună cu GK Films. Regizorul filmului va fi Bruce Robinson. Acesta va fi al doilea film în care Depp joacă într-un proiect inspirat din scrierile lui Thompson, după "Aventuri în Las Vegas" (1998).

Totodată, Infinitum Nihil colaborează cu GK Films şi Warner Bros. pentru producerea unui film inspirat din serialul de televiziune "Dark Shadows", în care Depp îl va interpreta pe vampirul Barnabas Collins. Alte proiecte viitoare ale companiei Nihil includ adaptarea romanelor "The Invention of Hugo Cabret", scris de Brian Selznick, şi "Shantaram", scris de Gregory David Roberts.

Deşi Depp a fost nominalizat de trei ori la premiile Oscar, acesta nu a reuşit până în prezent să obţină nici o distincţie din partea Academiei Americane de Film. Însă, el a reuşit să obţină un Glob de Aur pentru rolul unui frizer sadic din "Sweeney Todd - Bărbierul diabolic din Fleet Street", în 2008. De asemenea, la începutul lui iunie 2007, Johnny Depp a câştigat două premii MTV Movie, pentru cel mai bun rol de comedie ("Piraţii din Caraibe: La capătul lumii") şi cel mai bun personaj negativ ("Sweeney Todd - Bărbierul diabolic din Fleet Street").
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Johnny Depp va juca într-un film inspirat din viaţa lui Dante.
 Vizualizări articol: 540 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Johnny Depp va juca într-un film inspirat din viaţa lui Dante0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei