Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 3 dec 2008 - Anul XIII, nr. 285 (3966)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Nicole Kidman vrea "să mai spună şi alte poveşti frumoase" pe marele ecran

Actriţa australiană Nicole Kidman a declarat că, deşi doreşte să consacre mai mult timp familiei sale, plănuieşte "să mai spună şi alte poveşti frumoase" pe marele ecran, potrivit unui interviu acordat luni, la Paris, la lansarea celui mai recent film al său, "Australia", relatează AFP.

"Ritmul meu de viaţă s-a schimbat. Ambiţiile mele s-au schimbat", a declarat Nicole Kidman, în vârstă de 41 de ani, în cadrul conferinţei de presă ocazionată de lansarea în Franţa a filmului "Australia", regizat de Baz Luhrnmann, în care deţine rolul principal, alături de compatriotul ei, actorul Hugh Jackman.

"Când aveam 18 ani, voiam să reclădesc lumea întreagă. Astăzi, vreau să spun şi alte poveşti frumoase pe ecran, dar şi să mă bucur de toată dragostea familiei mele, ca să profit de viitoarele decenii", a adăugat Kidman.

Actriţa şi soţul ei, cântăreţul Keith Urban, au împreună o fiică, Sunday Rose, care s-a născut în luna iulie. Kidman mai are doi copii, Isabella, în vârstă de 14 ani, şi Connor, în vârstă de 12 ani, pe care i-a adoptat în timpul celor şase ani de căsătorie cu actorul american Tom Cruise.

Nicole Kidman, care a primit premiul Oscar pentru cea mai bună actriţă în 2003, pentru rolul din filmul "Orele", a colaborat deja cu regizorul australian Baz Luhrmann la musicalul "Moulin Rouge".

"Australia" este o melodramă, cu decoruri somptuoase, care evocă povestea unei aristocrate britanice din anii 1930, sosită în Australia pentru a-şi vizita soţul pe care îl bănuieşte de adulter.

În ultimii ani, filmele în care Kidman a jucat, precum "O viaţă nouă" (2004), "Traducătoarea" (2005), "Diane Arbus" (2006), "Invazia" (2007) şi "Margot at the Wedding" (2007) nu au avut un mare succes comercial.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Nicole Kidman vrea "să mai spună şi alte poveşti frumoase" pe marele ecran.
 Vizualizări articol: 594 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nicole Kidman vrea "să mai spună şi alte poveşti frumoase" pe marele ecran0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei