Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 2 dec 2008 - Anul XIII, nr. 284 (3965)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Britney Spears a generat cele mai multe căutări pe Yahoo în 2008

Britney Spears, wrestling şi Barack Obama au fost termenii după care s-au efectuat cele mai multe căutări în 2008 pe motorul dedicat al Yahoo, potrivit unui anunţ făcut de companie, informează Reuters.

Pe de altă parte, cel mai accesat subiect pe www.yahoo.com anul acesta este victoria în cursa pentru Casa Albă a lui Barack Obama.

Cu toate acestea, termenul cel mai căutat a rămas Britney Spears, lider în topul 10 de căutări al companiei în ultimii opt ani.

În clasamentul celor mai căutaţi termeni pe Yahoo s-au mai aflat, în ordine, actriţa de televiziune Miley Cyrus, jocul online RuneScape, actriţa Jessica Alba, seria niponă manga Naruto, actriţele Lindsay Lohan şi Angelina Jolie şi show-ul "American Idol".

În cadrul categoriilor speciale de căutări, singurul politician care nu a fost candidat la Casa Albă sau pretendent la funcţia de vice-preşedinte a fost guvernatorul californian Arnold Schwarzenegger, care a ocupat poziţia a noua.

În topul 10 al căutărilor pe teme politice, primul loc este ocupat de Barack Obama, urmat de Sarah Palin, John McCain, Hillary Clinton, George Bush, Ron Paul, John Edwards, Mike Huckabee, Schwarzenegger şi Mitt Romney.

Yahoo precizează că materialele cele mai căutate au fost despre uragane, Caylee şi Casey Anthony, alegerile 2008, Pakistan, bărbatul însărcinat, China, Irak, Shelley Malil, Patrick Swayze şi Afganistan.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Britney Spears a generat cele mai multe căutări pe Yahoo în 2008.
 Vizualizări articol: 494 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Britney Spears a generat cele mai multe căutări pe Yahoo în 20080.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei