Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 28 nov 2008 - Anul XIII, nr. 281 (3962)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Starea de sănătate a lui Patrick Swayze, bolnav de cancer, s-a înrăutăţit

Actorul Patrick Swayze, care a anunţat anul acesta că este bolnav de cancer pancreatic, şi-a luat rămas bun de la prieteni şi familie, după ce a descoperit că boala incurabilă s-a extins în organism, informează femalefirst.co.uk.

"Patrick a aflat recent că boala s-a extins şi la ficat şi acesta este momentul din care zilele sale sunt numărate", a declarat o sursă apropiată vedetei din "Dirty Dancing", menţionând că Swayze se aştepta la un asemenea diagnostic deoarece se simţea tot mai rău.

"Uneori era atât de slăbit încât abia putea merge fără să leşine. De multe ori se simţea sufocat şi trebuia să se aşeze", a mai spus aceeaşi sursă.

Patrick, în vârstă de 56 de ani, i-ar fi spus Lisei, soţia sa, şi fratelui său, Donny, că nu mai are mult de trăit.

"Lisa l-a sunat pe Donny, care era în Los Angeles, şi i-a spus că trebuie să vină la Chicago, unde Patrick filma serialul TV «The Beast». Plângea şi l-a speriat de moarte pe Donny (...), care a crezut că fratele său era deja pe patul de moarte, deoarece Lisa i-a spus că Patrick vrea să-şi ia rămas bun", a mai declarat sursa citată.

Swayze a făcut chimioterapie şi a acceptat să urmeze un tratament experimental, cu Vatalanib, care blochează dezvoltarea tumorii canceroase prin modificarea unor molecule implicate în procesul de transformare a celulelor sănătoase în celule bolnave. În martie, în presă au apărut articole potrivit cărora artistul a fost "la un pas de moarte".

Cancerul la pancreas se situează pe primele locuri în topul formelor de cancer letale. Doar 10% dintre pacienţi supravieţuiesc cel puţin cinci ani de la diagnosticare. În plus, această formă de cancer se răspândeşte rapid la celelalte organe, ceea ce, în numeroase cazuri, face imposibilă o operaţie.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Starea de sănătate a lui Patrick Swayze, bolnav de cancer, s-a înrăutăţit.
 Vizualizări articol: 674 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Starea de sănătate a lui Patrick Swayze, bolnav de cancer, s-a înrăutăţit0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei