Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 28 nov 2008 - Anul XIII, nr. 281 (3962)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Carla Bruni-Sarkozy se implică în lupta împotriva SIDA

Carla Bruni-Sarkozy, soţia preşedintelui francez Nicolas Sarkozy, se va implica într-o campanie de strângere de fonduri pentru combaterea maladiei SIDA, au informat, ieri, reprezentanţi ai Palatului Elysee, citaţi de AFP.

Prima doamnă a Franţei va prezenta, luni, cu ocazia zilei mondiale a luptei împotriva SIDA, misiunea sa, în prezenţa directorului executiv al Fondului mondial pentru combaterea maladiei SIDA, Michel Kazatchkine, în cadrul unei conferinţe de presă.

Creat în 2002, Fondul mondial pentru lupta împotriva maladiei SIDA, tuberculozei şi malariei asigură două treimi din banii necesari pentru tratarea tuberculozei în lume, 45 la sută din banii necesari pentru tratarea şi prevenirea malariei şi aproape 30 la sută din banii din care sunt susţinute programele de luptă împotriva SIDA.

Cu sediul la Geneva, Fondul, care este un parteneriat între guvern şi societatea civilă, sectorul privat şi comunităţile afectate a strâns, până în prezent, 11,4 miliarde de dolari pentru peste 550 de programe din 136 de ţări.

Potrivit revistei L'Express, Carla Bruni-Sarkozy, în vârstă de 40 de ani, ar trebui să devină ambasadoare mondială pentru protecţia mamelor şi copiilor împotriva SIDA.

La puţin timp după căsătoria acesteia în februarie cu Nicolas Sarkozy, fostul model, în prezent cântăreaţă, a declarat, în timpul unei călătorii împreună cu soţul ei în Africa de Sud, că ar dori să se implice în activităţi umanitare.

Cu ocazia unei vizite în Tunisia, două luni mai târziu, ea a vizitat un sat de orfani şi a mărturisit că ar dori să se folosească de titlul său de primă doamnă a Franţei pentru a fi "utilă la nivel global".

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Carla Bruni-Sarkozy se implică în lupta împotriva SIDA.
 Vizualizări articol: 694 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Carla Bruni-Sarkozy se implică în lupta împotriva SIDA0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei