Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 27 nov 2008 - Anul XIII, nr. 280 (3961)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Britney Spears a declarat că se simte bătrână şi plictisită

Cântăreaţa Britney Spears a declarat că viaţa ei este atât de ternă de când se află sub curatela tatălui său încât a început să se simtă bătrână şi plictisită, potrivit interviului acordat de starul american celebrei reviste Rolling Stone, relatează Reuters.

Prin apropiata lansare a celui mai recent material discografic, albumul "Circus", programată pentru săptămâna viitoare, celebra cântăreaţă americană încearcă să revină în fruntea clasamentelor muzicale, după ce a avut numeroase probleme în viaţa ei personală, printre care se numără pierderea custodiei celor doi fii ai săi şi pierderea dreptului de a-şi administra singură averea.

"Mă simt ca o persoană bătrână", a declarat Spears în interviul acordat revistei Rolling Stone. "Chiar aşa mă simt ! Mă duc la culcare în fiecare seară la 9:30, nu mai ies în oraş, nu mai fac nimic altceva. Mă simt ca o bătrână", a adăugat Spears.

În 2007, celebra cântăreaţă, originară din statul american Louisiana, era o apariţie frecventă în presa de la Hollywood. Spears a apărut în public cu craniul complet ras, apoi a purtat o perucă roz şi a început să vorbească cu un fals accent britanic. Până la începutul lui 2008, Spears a fost internată de două ori pentru evaluare psihiatrică.

În februarie 2008, un tribunal din California l-a desemnat pe tatăl lui Spears administratorul averii acesteia, oferindu-i lui Jamie Spears controlul complet asupra vieţii personale şi profesionale a fiicei sale. De atunci, cântăreaţa americană pare că şi-a pus ordine în viaţă.

"Womanizer", primul single extras de pe albumul "Circus", a ajuns pe prima poziţie a clasamentului Billboard Hot 100 în luna octombrie. Lansarea albumului este programată pentru data de 2 decembrie, ziua în care artista împlineşte vârsta de 27 de ani. Spears intenţionează să plece în primăvara lui 2009 într-un turneu de promovare.

În interviul acordat revistei Rolling Stone, Spears a vorbit despre viaţa ei din prezent şi despre faptul că întâlnirile recente pe care le-a avut, la care a mers de fiecare dată însoţită, nu au impresionat-o deloc. "Parcă era o versiune mai în vârstă a lui Harry Potter, dar mai slab", a descris Spears, în glumă, pe unul din bărbaţii cu care a avut o astfel de întâlnire sub supraveghere.

Spears a vorbit şi despre cum se simte în calitate de mamă a celor doi fii ai săi, Sean Preston, în vârstă de trei ani, şi Jayden, în vârstă de doi ani, pe care îi poate vizita trei zile pe săptămână.

"Pentru a fi o mamă bună, consider că îngrijirea copiilor tăi trebuie să constituie un fel de job permanent", a declarat Spears. "Vreau să îmi cresc copiii şi să împărtăşesc cu ei toate acele momente magice, pe măsură ce ei vor creşte", a adăugat celebra cântăreaţă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Britney Spears a declarat că se simte bătrână şi plictisită.
 Vizualizări articol: 668 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Britney Spears a declarat că se simte bătrână şi plictisită5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei