Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 26 nov 2008 - Anul XIII, nr. 279 (3960)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Leonardo DiCaprio îşi vinde vila din Malibu pentru că nu este ecologică

Actorul american Leonardo DiCaprio şi-a scos la vânzare vila din Malibu, situată lângă cea a actorilor Brad Pitt şi Angelina Jolie, pentru suma de nouă milioane de dolari, după ce şi-a cumpărat un apartament ecologic, informează allocine.fr.

Leonardo DiCaprio a devenit foarte preocupat de salvarea planetei şi a cumpărat, pe 14 noiembrie, un apartament "eco-friendly" în Manhattan, New York, pentru suma de 3,7 milioane de dolari.

Amplasat cu faţa spre râul Hudson, imobilul în care se află apartamentul ecologic a fost construit respectând cu mare atenţie normele de mediu. Apartamentul lui DiCaprio este unul dintre cele mai mari din clădire. Turnul de sticlă, la construirea căruia s-au folosit vopsele cu emisii scăzute de carbon şi panouri solare, este dotat cu aparate de aer condiţionat performante şi sisteme speciale de filtrare a apei. Clădirea include o piscină imensă, un internet cafe, un centru de fitness, o terasă plină de verdeaţă şi un centru SPA pentru câini.

DiCaprio se alătură listei de celebrităţi care au aderat la principiile ecologiste, pe care se mai află Eva Longoria şi Tony Parker, şi ei adepţi ai ecologiei şi reciclării.

Printre acţiunile ecologice ale lui DiCaprio se numără şi documentarul "11th Hour", despre pericolele încălzirii globale, lansat anul trecut la Festivalul de Film de la Cannes.

Documentarul explorează elementele de care au nevoie oamenii pentru a face schimbări ecologice pozitive pentru planetă, înainte de a fi prea târziu.

La documentar au colaborat foarte mulţi cercetători şi specialişti de prestigiu alături de lideri ai lumii, precum astrofizicianul Stephen Hawking, James Woolsey, fost înalt oficial în serviciile secrete americane (CIA) şi fostul preşedinte sovietic Mihail Gorbaciov.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Leonardo DiCaprio îşi vinde vila din Malibu pentru că nu este ecologică.
 Vizualizări articol: 366 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Leonardo DiCaprio îşi vinde vila din Malibu pentru că nu este ecologică0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei