Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 20 nov 2008 - Anul XIII, nr. 274 (3955)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Malia şi Sasha, cele două fiice ale lui Barack Obama, au vizitat Casa Albă

Malia şi Sasha, cele două fiice ale preşedintelui ales al SUA, Barack Obama, au vizitat Casa Albă, marţi după-amiază, însoţite de fiicele lui George W. Bush, relatează AFP.

Gemenele Barbara şi Jenna Bush, care vor împlini 27 de ani săptămâna viitoare, au declarat că "a fost o plăcere să le prezinte camerele lor fetelor lui Obama, Malia şi Sasha, în vârstă de zece şi, respectiv, şapte ani, a declarat Sally McDonough, purtătoarea de cuvânt a actualei Prime Doamne, Laura Bush.

Malia şi Sasha au venit la Casa Albă împreună cu mama lor, Michelle, şi bunica lor din partea mamei, Marian Robinson, iar vizita a durat o oră, a spus purtătoarea de cuvânt.

Viitoarea Primă Doamnă a venit la Casa Albă în urma unei invitaţii adresate de Laura Bush după prima sa vizită din 10 noiembrie, a explicat McDonough.

Potrivit purtătoarei de cuvânt, Bush a spus că soţii Obama au vrut să afle în primul rând care vor fi camerele celor două fiice ale lor, după prima vizită la Casa Albă.

"Prioritatea primului an va fi să avem grijă ca procesul de tranziţie să nu le afecteze pe micuţe", a spus Michelle Obama, într-un interviu pentru postul de televiziune CBS.

"Michelle şi cu mine am discutat foarte mult pe acest subiect", a confirmat, la rândul său, Obama.

Şi bunica fetelor ar putea locui la Casa Albă. Potrivit lui Obama, Marian Robinson este "unul dintre eroii anonimi ai acestei campanii". "Nu am fi reuşit fără ea. S-a pensionat, s-a ocupat de fete şi a asigurat-o pe Michelle că se poate baza pe ea în momentul în care va trebui să călătorească", a mai spus Obama.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Malia şi Sasha, cele două fiice ale lui Barack Obama, au vizitat Casa Albă.
 Vizualizări articol: 325 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Malia şi Sasha, cele două fiice ale lui Barack Obama, au vizitat Casa Albă0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei