Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 17 nov 2008 - Anul XIII, nr. 271 (3952)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Kevin Costner susţine că muzica este adevărata lui pasiune

Actorul american Kevin Costner a declarat că îşi regăseşte adevărata natură atunci când concertează alături de trupa lui, potrivit declaraţiei recente a celebrului star american, informează Telegraph.

"Interpretarea live a cântecelor noastre se apropie cel mai mult de adevărata mea personalitate", a declarat Coster. "Atunci când joc într-un film, interpretez doar un personaj. Adevărata mea personalitate se dezvăluie doar atunci când sunt pe scenă cu colegii de trupă şi facem muzică", a adăugat el.

Costner, în vârstă de 53 de ani, va lansa, alături de trupa lui Modern West, un prim album intitulat "Untold Truths". Acesta cuprinde 12 piese, iar versurile a jumătate din ele au fost scrise de Costner, care este solist şi chitarist. Stilul trupei Modern West se înscrie în curentul rock, având numeroase influenţe din muzica country. Albumul lor va fi produs de casa de discuri Universal Records South din Nashville.

Costner nu este un nou venit în peisajul muzical. El a învăţat să cânte la pian şi a cântat în corul bisericii pe când era copil şi scrie versuri şi cântă alături de trupa lui de peste 20 de ani.

La îndemnul lui Christine Baumgartner, soţia sa, Costner a început să acorde muzicii o atenţie tot mai mare în ultimii ani.

Trupa Modern West a susţinut câteva concerte în Nashville, inclusiv unul în cadrul celebrului festival anual de muzică countru, Grand Ole Opry. Ei vor continua să concerteze şi în 2009.

Născut într-o periferie săracă a oraşului Los Angeles, în anul 1955, Costner, licenţiat în ştiinţe economice, şi-a început cariera în cinema la vârsta de 27 de ani. Primele sale roluri memorabile au fost cel din "Silverado" (1985) şi cel din adaptarea pentru marele ecran a serialului "Incoruptibilii" (1987). El a dobândit statutul de vedetă abia în 1990, cu rolul din western-ul epic "Dansând cu lupii", recompensat cu două premii Oscar.

Au urmat roluri în filme de mare buget, ca "Robin Hood, prinţul hoţilor", "JFK", "Bodyguard" şi "Wyatt Earp, justiţiarul Vestului sălbatic", dar şi în filme cu mai puţin succes la public, precum "Waterworld - Lumea Apelor" (1995) şi "Poştaşul" (1997). De la sfârşitul anilor '90, Kevin Costner a jucat în roluri mai degrabă modeste.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Kevin Costner susţine că muzica este adevărata lui pasiune.
 Vizualizări articol: 540 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kevin Costner susţine că muzica este adevărata lui pasiune0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei