Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 13 nov 2008 - Anul XIII, nr. 268 (3949)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Jennifer Aniston a vorbit pentru prima dată despre relaţia lui Brad Pitt cu Angelina Jolie

Actriţa Jennifer Aniston a vorbit pentru prima oară despre relaţia fostului ei soţ, Brad Pitt, cu Angelina Jolie, declarând că aceasta a avut un comportament "cu adevărat lipsit de fairplay", potrivit telegraph.co.uk.

Jennifer Aniston era căsătorită cu Brad Pitt, când acesta a întâlnit-o pe Jolie, pe platourile de filmare ale filmului "Dl şi dna Smith", în 2004. Multă vreme, Pitt şi Jolie au dezminţit categoric zvonurile despre o relaţie între ei, dar Jolie a recunoscut recent că povestea de dragoste cu Brad a început chiar pe platourile de filmare.

Jolie declarase în timpul filmărilor: "Am descoperit împreună această prietenie şi acest parteneriat, într-un mod foarte rapid şi foarte firesc. Cred că, după câteva luni, am realizat acest lucru şi mi-am spus: «Abia aştept să ajung la lucru»".

Rupând tăcerea pentru prima oară în ceea ce priveşte despărţirea de Pitt, într-un interviu acordat revistei americane Vogue, Aniston i-a cerut mai întâi reporterului să închidă reportofonul. Apoi a declarat că este supărată din cauza insensibilităţii de care a dat dovadă Jolie.

"Au existat multe articole tipărite în perioada aceea, într-o vreme în care eu nu ştiam deloc ceea ce se întâmplă. Am considerat atunci că nu se cuvenea să discut despre aceste detalii", a declarat Aniston. "Fraza ei despre cum abia aştepta să se ducă la lucru în fiecare zi? A fost cu adevărat ceva lipsit de fairplay din partea ei", a explicat Aniston.

Aniston şi Pitt şi-au anunţat despărţirea în ianuarie 2005, iar la trei luni după, actorul a fost văzut petrecându-şi vacanţa cu Jolie.

Întrebată dacă mai vorbeşte cu fostul ei soţ, Aniston, în vârstă de 39 de ani, a spus că mai schimbă "câte un salut din când în când şi felicitări cu ocazia naşterii copiilor". Pitt şi Jolie au în prezent şase copii.

Aniston a declarat că despărţirea de Pitt a fost "amicală", explicând că "mariajul pur şi simplu nu a mers".

Recent, Aniston şi-a reluat relaţia cu cântăreţul american John Meyer, după ce, la începutul anului, acesta a declarat că el a părăsit-o. Aniston a declarat pentru Vogue: "Credeţi-mă, nu veţi mai auzi niciodată o astfel de declaraţie din partea lui".

Jennifer Aniston, în vârstă de 39 de ani, a devenit celebră datorită rolului Rachel Green din popularul serial de televiziune "Prietenii tăi", care i-a adus un premiu Emmy şi un Glob de Aur. A jucat şi în comediile "Dumnezeu pentru o zi" (2003), "Rutina, bat-o vina" (1999), în comediile romantice "Surpriză: Vine Polly!" (2004) şi "Despărţiţi, dar împreună" (2006). Recent, a început să joace şi în alte genuri de filme, precum thriller-ul "Fără control" (2005).

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Jennifer Aniston a vorbit pentru prima dată despre relaţia lui Brad Pitt cu Angelina Jolie.
 Vizualizări articol: 901 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Jennifer Aniston a vorbit pentru prima dată despre relaţia lui Brad Pitt cu Angelina Jolie5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei