Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 30 oct 2008 - Anul XIII, nr. 256 (3937)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Lenjeria intimă a lui Michael Jackson, scoasă la licitaţie

O pereche de chiloţi Calvin Klein, cu talia de 71,1 centimetri, care i-au aparţinut cântăreţului pop Michael Jackson, a fost scoasă la vânzare, miercuri, pe site-ul de licitaţii online eBay, pentru o sumă de 1 milion de dolari, informează femalefirst.co.uk.

Chiloţii fac parte din obiectele confiscate pentru probe din casa muzicianului, în 2003, când Jackson a fost acuzat că ar fi molestat minori. Aceştia au fost luaţi de către Tom Sneddon, la ora aceea procuror al districtului Santa Barbara. Se pare că respectivii chiloţi au fost folosiţi pentru a fi prelevate probe de ADN ale starului, care ulterior a fost achitat de toate acuzaţiile.

Născut pe 29 august 1958, Jackson a cunoscut pentru prima dată faima pe când făcea parte din trupa The Jackson 5, alături de fraţii săi, el fiind cel mai mic membru. Formaţia a lansat primul său single la casa de discuri Motown, în 1969, când Jackson avea doar 11 ani.

Ajuns la maturitate, cariera muzicală solo a lui Jackson a fost lansată odată cu "Off the Wall", el ajungând un superstar şi fiind denumit "The King of Pop" (Regele muzicii pop).

Însă Jackson a căpătat o reputaţie şi din cauza excentricităţilor sale. El a fost surprins deseori purtând în public o mască chirurgicală, faţa sa a suferit, de-a lungul timpului, numeroase "modificări", iar tenul său s-a deschis la culoare odată cu trecerea anilor.

Muzicianul a avut două căsătorii de scurtă durată, dintre care una cu fiica lui Elvis Presley, Lisa Marie Presley.

În 2002, Jackson a atras o serie de critici cu privire la calităţile sale parentale atunci când, aflându-se într-un hotel din Germania, l-a scos pe fiul său mai mic pe geam, pentru a-l arăta fanilor şi presei, micuţul Prince Michael II atârnând pentru câteva secunde în gol. Mai târziu, Michael Jackson şi-a cerut scuze pentru gestul nepotrivit.

În 1993, Jackson a fost acuzat că ar fi molestat un băiat de 12 ani, care l-a vizitat pe star la ferma sa, "Neverland", însă cazul a fost închis după ce părţile au ajuns la o înţelegere în afara tribunalului.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Lenjeria intimă a lui Michael Jackson, scoasă la licitaţie.
 Vizualizări articol: 514 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Lenjeria intimă a lui Michael Jackson, scoasă la licitaţie0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei