Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 25 oct 2008 - Anul XIII, nr. 252 (3933)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Angelina Jolie face cadouri periculoase

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Angelina Jolie îşi menţine reputaţia de vedetă excentrică. Actriţa i-a făcut fiului său în vârstă de şapte ani un cadou pe cât de neobişnuit, pe atât de periculos: un cuţit.

După cum informează site-ul starpulse.com, vedeta, care în 2002 l-a adoptat pe Maddox, de origine cambodgian, doreşte ca fiul ei să înveţe să se apere şi să înveţe încă de la o vârstă fragedă responsabilităţile pe care le implică deţinerea unei arme. "Eu aveam 11 sau 12 ani când m-a dus mama în oraş să-mi cumpere un pumnal. Mi se pare o chestiune destul de importantă, de aceea am început mai demult să le fac copiilor educaţie în acest sens", a explicat Angelina Jolie în timpul unui interviu acordat revistei W. "Cu Maddox am continuat tradiţia. L-am dus la un magazin specializat, să-şi aleagă arma pe care o voia. Am avut discuţii pe diverse teme, am vorbit despre samurai şi despre ideea că a apăra pe cineva este un lucru cât se poate de bun", a mai povestit actriţa.

Nu se ştie exact ce părere are Angelina Jolie despre arme, ţinând cont de faptul că a dezvăluit că în adolescenţă obişnuia să-şi provoace răni cu pumnalul. "Făceam colecţie de cuţite şi întotdeauna aveam la mine sau în preajmă câte o armă. Nu ştiu de ce, dar ritualul de a mă tăia şi ideea de a simţi durere erau un fel de terapie pentru mine. Poate pentru că şi acum asociez durerea cu viaţa", a mai ţinut să precizeze vedeta.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Angelina Jolie face cadouri periculoase.
 Vizualizări articol: 579 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Angelina Jolie face cadouri periculoase0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei