Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 24 oct 2008 - Anul XIII, nr. 251 (3932)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Beyonce vrea să fie strigată "Sacha Fierce"

Cântăreaţa americană Beyonce Knowles îşi lansează noul album, "I am... Sacha Fierce", pe 18 noiembrie, prilej cu care a cerut tuturor să o strige "Sacha Fierce", în cadrul unei acţiuni de promovare a materialului discografic, informează Reuters.

La fel ca într-un episod din serialul de televiziune "Seinfeld", în care George dorea ca toată lumea să îl strige "T-Bone", celebra cântăreaţă Beyonce a decis să i se spună "Sacha Fierce", cu ocazia lansării celui mai recent album al său, care va fi disponibil în magazine începând cu 18 noiembrie.

Într-un comunicat în care a explicat pe larg motivele ce au determinat-o să facă această alegere amuzantă, celebra cântăreaţă a mărturisit că, atunci când se află pe scenă, se simte o cu totul altă persoană, iar acest alter ego al său îi protejează adevărata ei identitate.

"Sasha Fierce este amuzantă, mai senzuală, mai agresivă, mai deschisă şi mai strălucitoare de fiecare dată când urc pe scenă", a mărturisit Beyonce.

La fel cum a descoperit şi George din serialul "Seinfeld", poreclele pe care şi le aleg oamenii au destul de rar succes. De exemplu, prietenii lui George ar fi preferat să îi spună acestuia "Koko maimuţa". În viaţa adevărată, rapper-ul Eminem a avut mai mult succes cu numele de "Slim Shady", pe care muzicianul l-a găsit în timp ce era la toaletă, potrivit propriei mărturisiri.

Cel mai recent album al lui Beyonce, "B' Day", a fost lansat de ziua de naştere a artistei, în septembrie 2006. Materialul discografic a intrat în topurile americane direct pe prima poziţie şi a promovat piesa "Irreplaceable", care a ajuns, la rândul ei, pe primul loc în clasamentele de specialitate.

Albumul "Sasha Fierce" a fost produs de casa Columbia Records, o filială a Sony Corp's Music Entertainment.

Beyonce se află într-un punct culminant al carierei sale. În ultimii patru ani, cântăreaţa a fost implicată şi în producţii cinematografice. În decembrie 2006, a fost lansat filmul "Dreamgirls", în care ea a jucat alături de actorii Eddie Murphy şi Jamie Foxx şi pentru care a obţinut o nominalizare la premiile Globul de Aur.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Beyonce vrea să fie strigată "Sacha Fierce".
 Vizualizări articol: 452 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Beyonce vrea să fie strigată "Sacha Fierce"0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei