Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 22 oct 2008 - Anul XIII, nr. 249 (3930)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Scarlett Johansson, maestră de ceremonii

Actriţa Scarlett Johansson va fi maestră de ceremonii la tradiţionalul concert susţinut în onoarea laureatului premiului Nobel pentru pace, care va avea loc la Oslo, pe 11 decembrie, anul acesta fiind sărbătorit finlandezul Martti Ahtisaari, a anunţat comitetul Nobel, citat de AFP.

Scarlett Johansson va prezenta un show care grupează, ca de fiecare dată, o largă paletă de artişti. În acest an, printre invitaţi se numără cântăreaţa Diana Ross, fostă solistă a grupului The Supremes, canadianca Leslie Feist şi norvegianca Marit Larsen.

Scarlet Johansson a declarat într-un comunicat recent că se simte onorată să participe la concertul ocazionat de înmânarea premiului Nobel pentru pace şi că abia aşteaptă să se afle în mijlocul atâtor artişti talentaţi, pentru a îl omagia pe Martti Ahtisaari. "Eforturile sale neîncetate pentru promovarea păcii pe scară mondială sunt o sursă de inspiraţie pentru toţi", a adăugat Johansson.

Fost preşedinte al Finlandei, Martti Ahtisaari a primit premiul Nobel pentru pace pe 10 octombrie pentru numeroasele lui misiuni de mediere a conflictelor pe plan mondial, din ultimii 30 de ani. Prestigioasa distincţie îi va fi înmânată cu o zi înaintea concertului omagial, pe 10 decembrie, data comemorării morţii fondatorului acestei distincţii, savantul şi filantropul suedez Alfred Nobel, inventatorul dinamitei.

Actriţa Scarlett Johansson, în vârstă de 23 de ani, a devenit celebră cu rolul său din filmul "Îmblânzitorul de cai" (1998), consolidându-şi statutul de star cu partituri precum cele din "Rătăciţi printre cuvinte", pentru care a câştigat premiul BAFTA, sau "Fata cu cercel de perlă". În luna mai a acestui an, Johansson a debutat şi în muzică, cu un album intitulat "Anywhere I Lay My Head", ce prezintă coveruri după piese ale lui Tom Waits.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Scarlett Johansson, maestră de ceremonii.
 Vizualizări articol: 687 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Scarlett Johansson, maestră de ceremonii0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei