Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 17 oct 2008 - Anul XIII, nr. 245 (3926)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Lili Sandu şi-a rupt o coastă la antrenamentele "Dansez pentru tine"

Vedeta de televiziune Lili Sandu nu mai poate participa la cel de-al şaselea sezon al emisiunii "Dansez pentru tine", care debutează astăzi, de la 20.30, la Pro TV, pentru că şi-a rupt o coastă în timpul repetiţiilor, informează postul de televiziune.

La sfaturile medicilor pe care Lili Sandu şi echipa "Dansez pentru tine" i-au consultat, Lili va trebui, pentru a se însănătoşi, să facă repaus câteva săptămâni. Mai mult decât atât, medicii i-au interzis să danseze.

Astfel, pentru a nu-şi risca sănătatea, Lili Sandu nu va mai dansa, pentru o perioadă, la "Dansez pentru tine", dar va fi alături de partenerul ei, Andrei Ştefan, pentru a-l încuraja în competiţia care-i poate schimba destinul.

"Mă doare sufletul pentru tot. Visam să lupt cu graţie şi ambiţie pentru visul lui Andrei, nu aş fi vrut să-l dezamăgesc, nu vreau să-i provoc şi eu suferinţă. Însă, acum, nu am de ales. Am fost la patru medici şi toţi mi-au spus acelaşi lucru: nu am voie să mai dansez. Durerile sunt foarte mari, mă doare tot corpul de fiecare dată când respir, sunt nişte dureri atroce, dar şi aşa aş fi dansat, dacă medicii mi-ar fi dat voie. Din păcate, există riscul să-mi fie fisurate plămânul sau rinichiul dacă fac efort", a declarat Lili Sandu.

"Suntem în continuare o echipă puternică. Nu ştiu cum ne vom descurca, dar vom demonstra că suntem uniţi, ambiţioşi şi motivaţi să ne împlinim visul", mai spune Sandu.

Producătorii emisiunii vor încerca să găsească o soluţie pentru perechea şi visul lor până vineri, la prima ediţie a emisiunii "Dansez pentru tine" de la Pro TV.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Lili Sandu şi-a rupt o coastă la antrenamentele "Dansez pentru tine".
 Vizualizări articol: 337 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Lili Sandu şi-a rupt o coastă la antrenamentele "Dansez pentru tine"0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei