Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 17 oct 2008 - Anul XIII, nr. 245 (3926)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

David Duchovny şi Tea Leoni s-au despărţit

David Duchovny, starul serialului de succes "Dosarele X", care s-a tratat, recent, de dependenţă de sex, şi Tea Leoni, au anunţat că se despart, după o căsătorie care a durat 11 ani, relatează Reuters.

Ştirea a fost dată publicităţii de revista americană People, care citează purtătorii de cuvânt ai celor două vedete.

"Din cauza numeroaselor speculaţii despre vieţile şi căsătoria lor, David Duchovny şi Tea Leoni au decis să confirme faptul că sunt deja despărţiţi de câteva luni", au declarat purtătorii de cuvânt ai celor doi actori. "Cei doi au sperat că vor putea să păstreze secretă această despărţire, de dragul copiilor lor", au adăugat purtătorii de cuvânt.

Duchovny a părăsit, la începutul lui octombrie, un centru medical unde a urmat, timp de o lună, un tratament împotriva dependenţei de sex, conform declaraţiei făcute săptămâna trecută de avocatul actorului.

Duchovny şi Leoni, care poate fi văzută în prezent în comedia "Ghost Town", s-au căsătorit în 1997 şi au împreună o fiică, Madelaine, în vârstă de 9 ani, şi un fiu, Kyd, în vârstă de 6 ani. Aceasta a fost a doua căsătorie pentru Leoni şi prima pentru Duchovny.

Duchovny, în vârstă de 48 de ani, şi-a câştigat celebritatea cu rolul agentului FBI Fox Mulder din serialul de televiziune SF "Dosarele X", care a generat ulterior două lungmetraje pentru marile ecrane, cel mai recent fiind "Dosarele X: Vreau să cred", lansat anul acesta. În luna ianuarie, David Duchovny a câştigat premiul Golden Globe pentru Cel mai bun actor într-o comedie pentru rolul Hank Moody, un scriitor dependent de sex care trece printr-o pană de inspiraţie, din serialul de televiziune "Californication". Duchovny urmează să înceapă în curând filmările la următorul lui proiect, filmul "The Joneses".

Tea Leoni, în vârstă de 42 de ani, este ambasadoare a bunăvoinţei pentru UNICEF, iar printre filmele în care a jucat se numără "Adevărul gol-goluţ" (serial tv, 1995), "Băieţi răi" (1995), "Jurassic Park III" (2001) şi "Spanglish" (2004).

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului David Duchovny şi Tea Leoni s-au despărţit.
 Vizualizări articol: 739 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
David Duchovny şi Tea Leoni s-au despărţit0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei