Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 9 oct 2008 - Anul XIII, nr. 238 (3919)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Halle Berry, cea mai sexy femeie în viaţă

Actriţa americană Halle Berry, câştigătoare a unui premiu Oscar, devenită recent mama unei fetiţe, a primit titlul de cea mai sexy femeie în viaţă din partea ediţiei americane a revistei Esquire, informează Reuters.

Într-un articol apărut, marţi, pe site-ul Esquire, Halle Berry a apărut într-o fotografie ce parodiază o copertă din 2000 a revistei, în care apare fostul preşedinte american Bill Clinton, şi a vorbit despre părerile ei legate de faptul că a câştigat acest titlu acordat anual de publicaţie.

"Nu sunt prea sigură că ştiu care este semnificaţia titlului, dar, ţinând cont că am 42 de ani şi că tocmai am născut un copil, atunci mă gândesc să îl accept", a declarat Berry.

Pentru şedinţa foto, actriţa a purtat o variantă mai sexy a celebrului costum albastru al lui Bill Clinton şi o cravată albastră. Coperta pe care apare Halle Berry marchează împlinirea a 75 de ani de la fondarea revistei Esquire.

În articolul din revistă, actriţa Halle Berry a vorbit despre lucrurile care i se par sexy în viaţă, mărturisind că pe primele locuri în topul preferinţelor ei se află vinul şi spaghetele. "Sexy nu înseamnă să porţi haine sexy şi să mergi agitându-ţi părţile corpului până faci o dislocaţie de şold, ci înseamnă să ştii că, de fapt, este vorba de o stare de spirit, starea de a trăi confortabil cu tine însăţi", a explicat Berry.

Actriţa a apărut anul trecut în filmul "Pierderi dureroase/ Things We Lost in the Fire" şi urmează să apară, în 2009, în lungmetrajul "Frankie şi Alice", despre o femeie care suferă de personalitate multiplă.

Halle Berry a câştigat premiul Oscar în 2002, pentru filmul "Puterea dragostei", când a interpretat rolul soţiei unui condamnat la moarte ce a are o relaţie cu gardianul şef al închisorii unde este încarcerat soţul ei. Cu acest Oscar, Halle Berry a devenit prima actriţă de culoare care a primit premiul Academiei americane de film la categoria Cea mai bună actriţă.

În luna martie, Berry a născut o fetiţă. Tatăl acesteia este partenerul de viaţă al actriţei, modelul franco-canadian Gabriel Aubry, în vârstă de 32 de ani. Berry a fost căsătorită de două ori. Primul ei soţ a fost jucătorul de baseball, David Justice, iar cel de-al doilea a fost cântăreţul Eric Benet, de care s-a despărţit în 2003.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Halle Berry, cea mai sexy femeie în viaţă.
 Vizualizări articol: 451 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Halle Berry, cea mai sexy femeie în viaţă0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei