Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 30 sep 2008 - Anul XIII, nr. 230 (3911)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Nicoleta Luciu: "Trăiesc cel mai frumos sentiment"

Nicoleta Luciu s-a întors în România cu micuţul Zsolt şi mărturiseşte că aceasta e cea mai fericită perioadă din viaţa ei, se arată într-un comunicat.

Noul "rol" pe care îl joacă de o săptămână, acela de mamă, o împlineşte pe Nicoleta. "L-am văzut de îndată ce s-a născut, iar după ce l-au spălat, asistentele mi l-au adus înapoi. Avea obrajii fini, pielea netedă, nu îmi venea să cred ce minune am putut să port cu mine 9 luni", îşi aminteşte vedeta Acasă.

În timpul şederii la clinică, Nicoleta a primit zeci de mesaje de felicitări de la prieteni şi rude, multe buchete de flori şi vizite de la prietenii din Ungaria. Ea s-a întors în ţară împreună cu iubitul ei, Zsolt Csergo, iar acum este ajutată de cele două bunici, amândouă dornice să petreacă mai mult timp cu bebeluşul.

"Sunt puţin geloasă şi nu prea las pe nimeni să îl schimbe, să îi facă baie sau masaj. Simt cum se creează o legătură între noi, când se uită în ochii mei... În momentele acelea sunt cea mai fericită. Stau câteodată noaptea şi mă uit la el minute în şir şi nu îmi vine să cred", adaugă Nicoleta.

Până acum, micuţul Zsolt a fost vizitat de mătuşa lui, Iuliana, care i-a adus în dar lenjerie pentru pătuţ, două costumaşe albastre şi un album foto unde urmează să strângă toate pozele pe care i le va face.

Şi tăticul îşi ia în serios noul statut. "Zsolt e foarte fericit, îl iubeşte foarte mult pe Zsoltică, aşa cum îl alintă el, este foarte implicat. Şi la fiecare reacţie de-a lui îl aud zicând «Doamne, cât de dulce e!»", povesteşte Nicoleta.

Nicoleta Luciu va lipsi o perioadă de pe platourile de filmare ale telenovelei "Regina" pentru a fi alături de băieţelul ei, dar va urmări telenovela care a avut premiera ieri. "Nu îmi vine să cred ce repede a trecut timpul de când am început să filmăm şi până acum. Parcă ieri plecam spre Sahara, îmi amintesc cu drag secvenţele din Sousse, Tunisia, şi mă bucur că în sfârşit a venit momentul să vadă şi publicul la ce muncim noi de câteva luni. O să le placă la nebunie", adaugă interpreta Rozei.

În prima săptămână, telenovela "Regina" va putea fi vizionată zilnic de telespectatorii Acasă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Nicoleta Luciu: "Trăiesc cel mai frumos sentiment".
 Vizualizări articol: 769 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nicoleta Luciu: "Trăiesc cel mai frumos sentiment"0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei