Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 27 aug 2008 - Anul XIII, nr. 201 (3882)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Brad Pitt şi-a fotografiat familia pentru coperta din noiembrie a revistei americane W

Brad Pitt a fotografiat-o pe Angelina Jolie împreună cu cei şase copiii ai lor, la Chateau Miraval, în sudul Franţei, unde cuplul locuieşte în prezent, imaginea realizată urmând să apară pe coperta revistei americane W, în ultima săptămână a lunii noiembrie, informează Fashion Week Daily.

Aceasta este pentru prima dată când Brad Pitt realizează poza unei coperte de revistă, cu toate că fotografia se numără de mult timp printre pasiunile sale. El a apărut pe coperta din martie 2007 a revistei Interview ţinând în mână un aparat de fotografiat, iar Angelina Jolie i-a făcut cadou de ziua lui o cameră foto Littman 45 single.

Acesta este cea de-a doua oară când revista W realizează o copertă cu fotografii exclusive ale cuplului Jolie-Pitt. În 2005, revista a încheiat lunile de speculaţii despre presupusa relaţie a celor două vedete, prezentând un portofoliu de peste 30 de imagini cu Pitt şi Jolie, intitulat "Domestic Bliss" şi realizat de fotograful Steven Klein.

Familia Pitt are în prezent şase copii, din care trei adoptaţi - Maddox, în vârstă de şase ani, născut în Cambodgia, Pax, în vârstă de patru ani, născut în Vietnam, şi Zahara, în vârstă de trei ani, născută în Etiopia. În afară de gemenii Knox Leon şi Vivienne Marcheline, născuţi pe 12 iulie, la Nisa, în Franţa, Angelina Jolie şi Brad Pitt mai au o fiică biologică, Shiloh, născută în Namibia, în mai 2006.

Gemenii cuplului Jolie-Pitt ocupă în prezent prima poziţie în topul celor mai scumpe fotografii cu copii de vedete. Primele fotografii ale acestora au fost vândute revistelor People şi Hello!, pentru aproximativ 14 milioane de dolari, iar banii obţinuţi pe aceste imagini au fost donaţi unor cauze nobile, la fel cum s-a întâmplat cu suma primită pentru primele imagini ale primului copil biologic al cuplului, Shiloh.

Prima fotografie a vedetelor împreună cu primul copil biologic al lor, micuţa Shiloh, născută în mai 2006, în Namibia, a valorat 4,1 milioane de dolari. Fotografia a apărut într-o ediţie din iunie 2006 a revistei People. În plus, o altă serie de fotografii ale lui Shiloh a fost vândută ediţiei britanice a revistei Hello! pentru o sumă de 3,5 milioane de dolari. Cuplul a donat banii unor organizaţii de ajutorare a copiilor din Africa.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Brad Pitt şi-a fotografiat familia pentru coperta din noiembrie a revistei americane W.
 Vizualizări articol: 586 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Brad Pitt şi-a fotografiat familia pentru coperta din noiembrie a revistei americane W0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei