Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 16 aug 2008 - Anul XIII, nr. 192 (3873)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Kate Winslet, jenată la scenele sexuale filmate de soţul ei

Actriţa Kate Winslet a declarat, recent, că nu s-a simţit în largul ei în momentul în care a filmat, împreună cu Leonardo DiCaprio, scenele sexuale din filmul "Revolutionary Road", pentru că că regizorul peliculei era chiar soţul său, Sam Mendes, potrivit telegraph.co.uk.
"I-am spus: «Este prea...ciudat». Şi Leo a răspuns «Oh, treci peste asta». I-am spus: «O mică precizare: tu eşti cel mai bun prieten al meu. El este soţul meu. Este puţin ciudat»", a declarat Winslet.

"Recunosc că este destul de ciudat să îi spun soţiei mele cum să facă dragoste. Dar acest lucru este dificil indiferent dacă eşti căsătorit sau nu cu persoana respectivă", a declarat Mendes, regizorul unor filme precum "American Beauty" şi "Drumul spre pierzanie".

În urmă cu 11 ani, Kate Winslet şi Leonardo DiCaprio au jucat împreună într-un film devenit ulterior clasic, recompensat cu 11 premii Oscar, "Titanic".

"Nu mi-am dat seama cât de durabilă a fost alchimia dintre noi doi de la «Titanic» (până în prezent, n.r.)", a declarat Winslet.

Winslet şi DiCaprio interpretează rolurile a doi soţi, Frank şi April Wheeler, în filmul "Revolutionary Road", o adaptare a romanului din 1961 al lui Richard Yates. Lansarea peliculei va avea loc în luna decembrie, la timp pentru a intra în cursa premiilor Oscar.

"Ştiam că dacă vom mai colabora, va fi ceva grandios şi emoţionant. «Revolutionary Road» este atât de dureros şi de frumos de citit, pentru sinceritatea brutală de care au parte Frank şi April", a explicat Winslet.

Actriţa şi-a dorit foarte tare să joace alături de DiCaprio în film, iar pentru a-l convinge pe acesta, a aranjat o întâlnire cu starul în vârstă de 33 de ani în martie 2007, însă l-a trimis pe soţul ei, regizorul Sam Mendes, în locul său.

"Leo şi cu mine avem o poveste împreună şi nu îmi puteam imagina să nu apelez la această poveste şi personaje. Aşa că am jucat jocul de-a şoarecele şi pisica pentru a-i implica pe soţul şi prietenul meu cel mai bun", a spus Winslet.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Kate Winslet, jenată la scenele sexuale filmate de soţul ei.
 Vizualizări articol: 651 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kate Winslet, jenată la scenele sexuale filmate de soţul ei0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei